JEDAN OD NAJMOĆNIJIH PAROVA HRVATSKE: Zajedno su u ljubavi i poslu, vole se više od 20 godina

Ljubavna priča Jadranke Sloković i Čede Prodanovića počela je 2002. godine.

FILIP HOFER

Jadranka Sloković i Čedo Prodanović najpoznatiji su domaći odvjetnički par koji plijeni pažnju gdje god se pojavi. U javnosti su postali poznati braneći velika imena poput Ive Sanadera, Ivice Todorića i Zdravka Mamića, a Sloković je ranije zastupala Severinu, ali i Vlatku Pokos kad se razvodila od Josipa Radeljaka.

GORAN STANZL/PIXSELL 

Iako ih se često može vidjeti zajedno, kako u sudnici tako i na javnim događanjima, o njima kao paru ne zna se mnogo jer rijetko govore o svom privatnom životu. Ipak, poznato je da su vezu započeli 2002., a upoznali su se 20-ak godina prije nego su započeli vezu.

LUKA STANZL/PIXSELL 

Naime, dok je Jadranka radila u tužiteljstvu 80-ih godina, upoznala je Prodanovića koji je bio općinski tužitelj. Odvjetnica je o svom partneru progovorila u jednom rijetkom intervjuu.

Čedo i ja odlično funkcioniramo, on je prije svega dobar čovjek. I dobro se snalazi u kriznim situacijama, zna okrenuti lošu situaciju u svoju korist. Kao i svi Blizanci, posjeduje neku lakoću postojanja’, ispričala je krajem 2018. za Večernji list.

Story 

Čedo mnogo manje otkriva o svom privatnom životu od Jadranke. Ipak, svojedobno je objasnio čime ga je njegova partnerica osvojila.

'Što me privuklo? Njena osobnost, šarm, inteligencija, smisao za humor. Naravno, tu je i fizička privlačnost, što nije nužno, ali je prisutno', rekao je poznati odvjetnik.

FILIP HOFER 

Oboje iza sebe imaju jedan razvod. Sloković se krajem devedesetih razvela od bivšeg supruga, književnika Branislava Glumca s kojim ima sina Filipa. Prodanović je pak s bivšom suprugom dobio sina Srđana. Zanimljivo je da su sinovi krenuli njihovim putem i postali odvjetnici.

LUKA STANZL/PIXSELL 

Inače, par je krajem prošle godine prošetao zagrebačkom špicom za Badnjak. Jadranka se tada pojavila u crno-bijeloj odjevnoj kombinaciji, a pažnju je privukao njezin bijeli kaput. Njega je spojila s bijelom dolčevitom te je nosila crne hlače i crne lakirane cipele. Outfit je upotpunila sa svjetlosmeđom torbom.

Robert Gašpert 

Čedo se pak odlučio za ležerni stajling. Imao je plave traperice i tenisice te je nosio prugastu majicu, a outfit je uskladio s tamnom jaknom i šalom.