Bivši političar, glazbenik Miroslav Škoro, progovorio je o svojoj sestri, političarki Vesni Vučemilović, koja je ovih dana u fokusu javnosti jer se šuška da je popustila i postala HDZ-ov žeton.

Ja vam, znate, jako volim i svoju suprugu i svoju kćer i vjerojatno treća ženska osoba na toj top ljestvici je moja sestra. Mi smo rano ostali bez majke i moja sestra je, to što sigurno mogu reći, vrlo obrazovana, vrlo pametna, vrlo draga, vrlo emotivna, ima vrlo čvrste stavove i siguran sam da će napraviti najbolje što može’, rekao je u emisiji RTL Direkt.

Miroslav Škoro je bivši političar
screenshot/RTL Direkt 

‘Možemo razgovarati o mojoj seki koliko god hoćete, ali o političarki Vesni, doktorici Vesni Vučemilović ne bih previše večeras ovdje govorio. Ja joj želim svako dobro i molim se za to da napravi najbolje. Opet ponavljam, i to zvuči kao floskula, ali stvarno za narod i za ovu državu’, dodao je.

Podsjetimo, Vučemilović je nedavno poručila da nikad neće glasati ni za kakav savez sa SDP-om i Možemo.

Ne dopuštam nikome da u moje ime pregovara s onima koji su napustili sabornicu kad se donosila odluka o hrvatskoj neovisnosti. Ne dopuštam nikome da izborne gubitnike pokuša pretvoriti u izborne pobjednike. Ne dopuštam nikome da u moje ime sklapa protuprirodne saveze koji predstavljaju izdaju birača. Ne dopuštam nikome da me zbog takvog stava proglašava žetonom ili izdajnikom. Nikad, ali baš nikad neću dati svoj glas za bilo kakav savez sa SDP-om i Možemo. Laku noć!’, napisala je na Facebooku.