Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (54) nije propustila vaterpolsku utakmicu između Hrvatske i Mađarske. Kamere su je ‘ulovile’ na tribinama, a bila je u društvu predsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora, Zlatka Mateše (73).

Kolinda Grabar-Kitarović i Zlatko Mateša na vaterpolskoj utakmici između Hrvatske i Mađarske
MATIJA HABLJAK/PIXSELL 

Kolinda je ovaj put odjenula bež hlače i crvenu jaknu s logom Hrvatskog olimpijskog odbora. Još jednom je pokazala zavidnu vitku figuru koju je stesala nakon odlaska s Pantovčaka.

Kolinda Grabar-Kitarović na vaterpolskoj utakmici između Hrvatske i Mađarske
MATIJA HABLJAK/PIXSELL 

Što se tiče bivšeg premijera Zlatka Mateše, ranije je punio medijske stupce zbog svog ljubavnog života. Naime, on je već neko vrijeme u vezi s 12 godina mlađom epidemiologinjom Dijanom Mayer.

Zlatko Mateša i Dijana Mayer su u vezi
MATIJA HABLJAK/PIXSELL 

Da su se njih dvoje zbližili saznalo se u ljeto 2021. nakon što je on prekinuo dugogodišnju vezu s 34 godine mlađom Bojanom Maglaić.

Zlatko Mateša i Bojana Maglaić bili su u vezi
Story 

Inače, Mateša iza sebe ima tri propala braka, a sa svim bivšim suprugama je, kao i s bivšom djevojkom Bojanom, ostao u dobrim odnosima. Ranije je izjavio da se ne planira vjenčati i četvrti put.

Kolinda Grabar-Kitarović i Zlatko Mateša na vaterpolskoj utakmici između Hrvatske i Mađarske
MATIJA HABLJAK/PIXSELL 

S prvom suprugom Biserkom ima sina Zlatka, a od druge supruge Jasne rastao se nakon 13 godina braka. Treću suprugu, 16 godina mlađu Sanju Gregorić, oženio je u tajnosti 1994. godine u Mariji Bistrici. U tom braku dobio je kćer Elu, a rastao se od Sanje nakon 13 godina braka.