Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'IMAJTE ME U MOLITVI': Miletić je ostao bez supruge i zaveo domaću glumicu, a sad je iznenadio odlukom

Marin Miletić objavio je kako daje neopozivu ostavku na mjesto dopredsjednika Mosta.

 Marin Miletić je saborski zastupnik Izvor: Patrik Macek/PIXSELL

Saborski zastupnik iz stranke Most, Marin Miletić, objavio je na društvenim mrežama kako se povlači s mjesta dopredsjednika te stranke.

 Marin Miletić je saborski zastupnik Mosta Izvor: Facebook

Dajem neopozivu ostavku na mjesto dopredsjednika Mosta. Dragi ljudi. U politiku sam ušao čistog obraza i s velikom odgovornosti prema svojim biračima. Moji Istrani i Riječani, stanovnici Kvarnera su me izabrali u Hrvatski sabor da se borim za slobodu svakog građanina i za dostojanstvo svakog čovjeka. To sam činio od prvog dana mog zastupništva i to ću činiti do posljednjeg dana. Moji Riječani su mi dali povjerenje i na lokalnim izborima od gotovo 12%, a Most je imao više od 10% potpore Riječana. U gradskom vijeću radimo predano i snažno’, napisao je i dodao:


Budući da osobno vjerujem u političku odgovornost, u važnost preuzimanja osobne odgovornosti - ovime upoznajem javnost i moje Riječane da dajem neopozivu ostavku na mjesto dopredsjednika Mosta radi potpunog neuspjeha na izborima za mjesne odbore u Rijeci. Nastavljam ponizno raditi kao Mostovac u Hrvatskom saboru, na Kvarneru, u mojoj predivnoj Rijeci i tamo gdje me stranka želi, graditi ljepšu i pravedniju Hrvatsku. Ali, ne mogu ja od građana tražiti visoke ljestvice moralnosti, ako se sam tako ne ponašam. Zato dajem neopozivu ostavku na mjesto dopredsjednika Mosta. Imajte me u molitvi’.

 Marin Miletić je saborski zastupnik Mosta Izvor: Facebook

Miletić je oduvijek punio medijske stupce, kako zbog svojih objava na društvenim mrežama, tako i zbog ljubavnog života. Naime, on već neko vrijeme ljubi domaću glumicu Kristinu Krepelu.

 Marin Miletić i Kristina Krepela ne govore o svojoj vezi Izvor: Robert Gašpert

A prije nego je nju zaveo, bio je u braku sa suprugom Danijelom koja je preminula u rujnu 2021. nakon duge i teške bolesti. S njom je dobio kćeri Luciju i Martu.

Povezane Vijesti