Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BIVŠI POLITIČAR O LUKI MODRIĆU: 'Ukoliko mu Real ne produži ugovor, Dinamo bi mu trebao dati...'

Gordan Maras se u novoj objavi na Facebooku osvrnuo na Luku Modrića.

 Gordan Maras više se ne bavi politikom Izvor: Facebook

Nogometaš Luka Modrić (37) dobio je ovacije stadiona Santiago Bernabéu u pobjedi nad Liverpoolom 1-0 u uzvratu osmine finala Lige prvaka.


Španjolska publika itekako cijeni hrvatskog veznjaka i sve je više argumenata na strani Luke u želji da i iduće sezone nosi dres Real Madrida. Sad se na tu temu osvrnuo bivši političar Gordan Maras.

 Gordan Maras je bivši političar Izvor: Facebook

Ukoliko Luki Modriću Real ne produži ugovor, GNK Dinamo Zagreb bi mu trebao dati ugovor na godinu dana koliko god tražio da završi karijeru u klubu iz kojega je krenuo u svoju veličanstvenu karijeru. Što kažete?’, napisao je na Facebooku.


I dok su neki komentirali da je ovo dobra ideja, drugi su pisali da se Modrić sigurno neće vratiti u Dinamo. Inače, Maras je nakon izlaska iz politike postao poduzetnik, što je otkrio u rujnu 2021. godine. Redovito na Facebooku komentira aktualnosti, a nedavno se osvrnuo na pobjedu Leta 3 na ovogodišnjoj Dori.

 Gordan Maras je bivši političar Izvor: Facebook

‘Jasno je da se avangardni izričaj Let 3 neće svidjeti svima. I ne treba. Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Nažalost sada će se javno zgražati i postat će glasni oni koji našu zemlju žele pretvoriti u zatucanu konzervativnu prćiju. Gdje je jedino njihov izričaj prihvatljiv. Gdje je prihvatljivo da se krade, ali nije prihvatljivo da se na pozornici ima ruža u guzici. Gdje je prihvatljivo da se ljudima ograničavaju prava, a onda se nedjeljom sjedi u prvom redu na misi. Gdje se na rat odgovara busanjem u prsa i slanjem oružja, ali se ne prihvaća da umjetnici mogu poslati jaču poruku od stotinu tenkova. Gdje je sve različito opasno i neprihvatljivo’, napisao je među ostalim.

Povezane Vijesti