Nogometaš Luka Modrić (37) dobio je ovacije stadiona Santiago Bernabéu u pobjedi nad Liverpoolom 1-0 u uzvratu osmine finala Lige prvaka.


Španjolska publika itekako cijeni hrvatskog veznjaka i sve je više argumenata na strani Luke u želji da i iduće sezone nosi dres Real Madrida. Sad se na tu temu osvrnuo bivši političar Gordan Maras.

Gordan Maras je bivši političar
Facebook 

Ukoliko Luki Modriću Real ne produži ugovor, GNK Dinamo Zagreb bi mu trebao dati ugovor na godinu dana koliko god tražio da završi karijeru u klubu iz kojega je krenuo u svoju veličanstvenu karijeru. Što kažete?’, napisao je na Facebooku.


I dok su neki komentirali da je ovo dobra ideja, drugi su pisali da se Modrić sigurno neće vratiti u Dinamo. Inače, Maras je nakon izlaska iz politike postao poduzetnik, što je otkrio u rujnu 2021. godine. Redovito na Facebooku komentira aktualnosti, a nedavno se osvrnuo na pobjedu Leta 3 na ovogodišnjoj Dori.

Gordan Maras je bivši političar
Facebook 

‘Jasno je da se avangardni izričaj Let 3 neće svidjeti svima. I ne treba. Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Nažalost sada će se javno zgražati i postat će glasni oni koji našu zemlju žele pretvoriti u zatucanu konzervativnu prćiju. Gdje je jedino njihov izričaj prihvatljiv. Gdje je prihvatljivo da se krade, ali nije prihvatljivo da se na pozornici ima ruža u guzici. Gdje je prihvatljivo da se ljudima ograničavaju prava, a onda se nedjeljom sjedi u prvom redu na misi. Gdje se na rat odgovara busanjem u prsa i slanjem oružja, ali se ne prihvaća da umjetnici mogu poslati jaču poruku od stotinu tenkova. Gdje je sve različito opasno i neprihvatljivo’, napisao je među ostalim.