Sinoć je emitirana treća epizoda ‘Plesa sa zvijezdama’ koju je gledala i Mirjana Hrga. Na Facebooku je otkrila za koga je glasovala.

Mirjana Hrga redovito na Facebooku komentira aktualnosti
Josip Regović/PIXSELL 

Dakle, mislim da sam podjetinila. Gradonačelnik Svete Nedelje frajerski dočeka plesačicu u naručju. Ja oduševljena, ma reko, ajde prvi put u životu nazovi! I to je to. Ali onda mi Ples sa zvijezdama proširi vidike jer shvatim da je nevjerojatno drag dečko Fran, moje gore list! Dovoljno i za drugi poziv! I tako, ide večer, a ja se u Osoru uz kamin i ples ludo zabavljam’, napisala je u opis fotografije natjecatelja Frana Lauša.

Mirjana Hrga o 'Plesu sa zvijezdama'
Facebook 

Ovo nije prvi put da Hrga komentira ‘Ples sa zvijezdama’. Ranije joj se nije svidjelo što je natjecatelj Dario Zurovec (Gradonačelnik Svete Nedelje) dobio ocjenu 2 od Marka Cibocija.

Mirjana Hrga redovito na Facebooku komentira aktualnosti
Dražen Kokorić 

Gledam Ples sa zvijezdama. Nastupa gradonačelnik Sv. Nedelje. Uspješan i simpatičan. Potez hvale vrijedan. Normalan. Narodski. I što se dogodi? Čovjek otpleše, lijepo. I onda - ajde ostali članovi žirija - ali jedan, nakon što ga nagrdi ne biranim riječima, spuca mu ocjenu 2. Ma daj! E, to me nervira. Ako je političar, nije otirač i nije razlog da demonstriraš svoju (ne)moć i ispadaš "frajer" tamo gdje ne treba. I takve sitne budalaštine ne daju nam van iz vrtloga društvene negative’, napisala je tad.