U jučerašnjoj epizodi showa ‘Ples sa zvijezdama’ gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec i njegova plesna partnerica Helena Janjušević otplesali su valcer. Žiri im je dao 26 bodova, a političar je prije plesa otvorio dušu i raspričao se o svojim najvećim ljubavima.

Gradonačelnik Dario Zurovec natječe se u 'Plesu sa zvijezdama'
Nova TV 

Logično, osim moje kćeri, moja najveća ljubav je i moja supruga. Osvojila me s kuhanjem ajvara’, rekao je.

Njegova supruga Nikolina otkrila je jednu zanimljivu anegdotu.

Kad smo se vratili s prvog spoja, on je mene tražio da mu poslikam osobnu jer nije mogao vjerovati da sam punoljetna’, ispričala je i dodala da ih je upoznala prijateljica.

Gradonačelnik Dario Zurovec natječe se u 'Plesu sa zvijezdama'
Patrik Macek/PIXSELL 

Zajedno smo sad s brakom 10 godina’, poručila je Nikolina.

Ja bih rekao da se supruga čak nešto više žrtvovala s obzirom na moju političku karijeru, a ja to evo sad pokušavam nadoknaditi koliko god to mogu kao otac i kao suprug’, rekao je Dario, a supruga ga je dodatno nahvalila.

Gradonačelnik Dario Zurovec natječe se u 'Plesu sa zvijezdama'
Nova TV 

Dario sve gleda kroz pozitivu, i najcrnji scenarij on će pretvoriti u nešto pozitivno. Zapravo me to i živcira jer i najcrnje situacije on prikaže, ma ne, sve će to biti ok. On već ima rješenja’, ispričala je Nikolina i našalila se da ona bolje pleše, iako se on trudi uhvatiti je.

Dario Zurovec natječe se u 'Plesu sa zvijezdama'
Nova TV 

'Hvala vam svima od srca, a najviše mojoj Nini. Nastavljamo uporno i motivirano dalje. P. S. Stvarno sam ženu pitao za osobnu jer i dan danas djeluje jako mladenački', napisao je Dario na Facebooku nakon sinoćnje epizode.