Jedna je supruga Donalda Trumpa, a druga njegova omiljena kći. Melania i Ivanka Trump oduvijek su bile zanimljive javnosti, a strani mediji godinama pišu da su njih dvije u lošim odnosima. Ipak, obje se trude pristojno ponašati jedna prema drugoj, barem u javnosti. Mnoge je zanimalo zašto Donaldova miljenica ne podnosi njegovu treću suprugu.

Ivanka i Melania Trump navodno nisu u dobrim odnosima
Profimedia 

Stephanie Winston Wolkoff otkrila je detalje njihova odnosa u memoarima 'Melania and Me' i istaknula da između njih dvije postoji rivalstvo koje traje godinama. Melania ne može podnijeti Ivanku toliko da je htjela spriječiti 2016. da se pojavi na fotografijama s inauguracije njezinog supruga Donalda.

Melania Trump u braku je s Donaldom Trumpom
Profimedia 

S druge strane joj se to nije moglo ni zamjeriti jer je Ivanka pokušavala kontrolirati cijeli raspored događaja kao da ona postaje američka predsjednica. I dok je sve namještala po svojoj želji, nitko joj se nije usudio suprotstaviti.

'Melania je kao američka prva dama osjećala cijelo vrijeme da njezina pokćerka pokušava zauzeti njezino mjesto i smatrala ju je smetnjom na putu onome što želi postići', objasnila je Stephanie.

Ivanka i Melania Trump navodno nisu u dobrim odnosima
Profimedia 

Ivanka je oduvijek svoju maćehu podcjenjivala, a ona je nju nazivala zmijom. Jedan od razloga za njihov loš odnos je i Donaldov čudan odnos s kćeri. Naime, milijarder nikad nije skrivao da mu je Ivanka omiljena od petero djece, ali imao je i skandalozne izjave o njoj kakve se od jednog oca ne očekuju.

Ivanka Trump je omiljeno dijete Donalda Trumpa
Profimedia 

Američki mediji su često pisali o njihovoj bliskosti i da za nju baš uvijek ima vremena što ne vrijedi za ostatak obitelji. Govorilo se da imaju neprimjeren odnos, a javnost je ostala bez riječi kada je jednom rekao da bi bio u vezi s Ivankom da mu nije kći.

Tako je svojedobno na upit što je to omiljeno i njemu i njoj Trump ispalio: 'Mislio sam reći seks, ali mogu se sjetiti i golfa i nekretnina'.

Ivanka Trump je omiljeno dijete Donalda Trumpa
Profimedia 

Također je rekao da Ivanka ima 'najbolje tijelo' te da mu ne bi smetalo da se ona fotografira za Playboy.

'Mislim da ona ne bi na to pristala, ali zaista ima lijepu figuru. Rekao sam da bih bio s njom u vezi da mi nije kći', komentirao je tad Trump, a nešto slično ponovio je i u drugoj prilici.

'Da, ona je zaista nešto posebno i uz to ljepotica. Da nisam sretno oženjen i da joj nisam, znate, otac...', rekao je aludirajući na to da bi zavodio Ivanku.

Ivanka Trump je omiljeno dijete Donalda Trumpa
Profimedia 

Zbog toga nije neobično da mu je Ivanka bila savjetnica dok je obnašao predsjednički mandat baš kao i njezin suprug Jared. I dok je Donald uvijek imao savršen odnos s kćeri, često se nagađalo da je njegov brak s Melanijom u krizi.

Odbijao je držati je za ruku u javnosti i često su djelovali hladno i udaljeno na raznim događanjima. Inače, par je u braku od 2005. i imaju sina Barrona (17).