Osvanula je stara fotografija poduzetnice Mirjane Hrge. Nekadašnja novinarka i bivša savjetnica Kolinde Grabar Kitarović snimljena je 2007. na pretpremijeri predstave ‘Gospoda Glembajevi’ u HNK-u Ivana pl. Zajca u Rijeci.

Tom prigodom je prije 16 godina nosila bež odijelo preko kojeg je nabacila smeđi šal. Pozirala je s pokojnim novinarom Mislavom Bagom koji je tragično preminuo u kolovozu prošle godine.

Mirjana Hrga i Mislav Bago 2007. na pretpremijeri predstave ‘Gospoda Glembajevi’ u Rijeci
Nel Pavletić/PIXSELL 

Inače, Hrga je itekako aktivna na Facebooku, gdje redovito komentira aktualnosti i dijeli svoje stavove na određene teme. Nedavno se osvrnula na ‘Ples sa zvijezdama’ te je otkrila za koga je glasovala.

Mirjana Hrga redovito na Facebooku komentira aktualnosti
Dražen Kokorić 

Dakle, mislim da sam podjetinila. Gradonačelnik Svete Nedelje frajerski dočeka plesačicu u naručju. Ja oduševljena, ma reko, ajde prvi put u životu nazovi! I to je to. Ali onda mi Ples sa zvijezdama proširi vidike jer shvatim da je nevjerojatno drag dečko Fran, moje gore list! Dovoljno i za drugi poziv! I tako, ide večer, a ja se u Osoru uz kamin i ples ludo zabavljam’, napisala je u opis fotografije natjecatelja Frana Lauša.

Mirjana Hrga o 'Plesu sa zvijezdama'
Facebook 

Ranije joj se nije svidjelo što je natjecatelj Dario Zurovec (Gradonačelnik Svete Nedelje) dobio ocjenu 2 od Marka Cibocija.

Mirjana Hrga redovito na Facebooku komentira aktualnosti
PETAR MAČEK/PIXSELL 

‘Gledam Ples sa zvijezdama. Nastupa gradonačelnik Sv. Nedelje. Uspješan i simpatičan. Potez hvale vrijedan. Normalan. Narodski. I što se dogodi? Čovjek otpleše, lijepo. I onda - ajde ostali članovi žirija - ali jedan, nakon što ga nagrdi ne biranim riječima, spuca mu ocjenu 2. Ma daj! E, to me nervira. Ako je političar, nije otirač i nije razlog da demonstriraš svoju (ne)moć i ispadaš "frajer" tamo gdje ne treba. I takve sitne budalaštine ne daju nam van iz vrtloga društvene negative’, napisala je tad.