Bivša premijerka Jadranka Kosor (69) itekako je aktivna na Twitteru, gdje redovito komentira aktualnosti, ali i dijeli fotografije iz privatnog života. Sada je pozirala nasmijana u jednom restoranu.

'A ja eto još slavim kinesku Novu godinu. Godinu zeca. Kažu da će biti dobra i mirna. Nadam se', stavila je u opis objave.


Pratitelje na društvenoj mreži iznenadila je količina hrane za stolom.

'Za koliko je to slavljenika?', upitala ju je jedna pratiteljica, no Kosor joj nije odgovorila.

Jadranka Kosor je bivša premijerka Republike Hrvatske
Robert Gašpert 

Također, nije poznato je li bivša premijerka slavila sama ili je bila s nekim. Pretpostavlja se da je imala društvo s obzirom na to da ju je netko fotografirao.

Nakon toga je na Twitteru objavila još jednu fotografiju.


'Još jedna slikica od jučer, s cvijećem i vazom. Da ne komentiram kako je priča o zagrebačkom smeću pokrila sve priče o koruptivnom smeću', napisala je.

Inače, Kosor je nedavno za Story progovorila o gubitku majke koja je preminula u srpnju prošle godine.


'Teško je. Živim dan po dan. Odlučila sam da je tako najpametnije. Često mislim o njoj, često razgovaram o njoj s ljudima koji su je poznavali. Imam prijatelje u Lipiku s kojima se čujem, to su prijatelji koji su jako voljeli moju mamu. Mamina bolest i smrt vratili su me nekim ljudima i prijateljima iz mladosti koji su i nju poznavali. Moja je majka bila puna života, voljela je život, radost, voljela je izlaziti, dotjerivati se, biti lijepa. Toga se sjećam s radošću, držim je živu u uspomeni, uz tugu. Mislila sam da će još poživjeti, na kraju se samo ugasila. Neka utjeha u svemu je što nije patila i nije ju ništa boljelo', rekla nam je.

Jadranka Kosor je bivša premijerka Republike Hrvatske
Robert Gašpert 

Također, progovorila je o sinu Lovri i unuku koji je prije nekoliko mjeseci krenuo u prvi razred osnovne škole.

'Moj sin i unuk žive svoj život, ja svoj. Veselim se svakom susretu s njima. Jako su slični', poručila je.

Jadranka Kosor sa sinom Lovrom na špici
Robert Gašpert 

Tada smo je pitali je li ona baka-servis.

'Ne, nisam. Strana mi je ta sintagma baka-servis. Moj sin i unuk često dođu k meni na ručak, i snaha, dakako. Ja volim kuhati, a oni vole jesti. Razgovaramo puno, lijepo nam je zajedno', objasnila je.