Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ‘bacila’ se u poduzetničke vode te je krajem prošle godine u Zagrebu registrirala tvrtku pod nazivom KGK Advising & Professional Services d.o.o. u kojoj je osnivačica i direktorica, piše Jutarnji list.

Kolinda Grabar-Kitarović često ističe nikad vitkiji struk
Facebook 

Tvrtka je osnovana sa sjedištem na adresi njezina zagrebačkog stana u Bauerovoj ulici, čija je jedina vlasnica. Tvrtka je osnovana u studenom 2022. i to za niz djelatnosti, ali one koje se uglavnom odnose na savjetovanje u vezi s poslovanjem i upravljanjem, istraživanje tržišta i ispitivanje javnog mnijenja, promidžbu, poduku u govornoj komunikaciji...

Kolinda Grabar Kitarović je bivša hrvatska predsjednica
Profimedia 

Tvrtka ima temeljni kapital u visini od 2.654 eura. Tjednik Express nedavno je objavio kako su Kolinda Grabar-Kitarović, Stjepan Mesić i Saša Perković (savjetnik Mesića i Ive Josipovića) direktori u londonskoj tvrtki koja je u Hrvatskoj najpoznatija po organizaciji propalog koncerta na kojemu su trebale nastupiti svjetske pop zvijezde.

Kolinda Grabar-Kitarović često ističe nikad vitkiji struk
Facebook 

Podsjetimo, Kolinda je bila hrvatska predsjednica od 2015. do 2020. godine. Najveća podrška joj je suprug Jakov kojeg je upoznala 1989. godine.

Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović u braku su od 1996. godine
Profimedia 

Vjenčali su se 1996. u Bakru u crkvi Svetog Andreja te imaju dvoje djece. Kći Katarina rodila se 2001., a sin Luka dvije godine kasnije.