Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MILETIĆ IZNENADIO ONIM ŠTO JE ORGANIZIRAO U SABORU: Objavio video zastupnika u nesvakidašnjem izdanju

Marin Miletić je na društvenoj mreži podijelio video na kojem neki od zastupnika sjede za velikim stolom te slušaju crkvene pjesme.

 Marin Miletić je saborski zastupnik Izvor: Patrik Macek/PIXSELL

Saborski zastupnik Marin Miletić jučer je u Hrvatskom saboru organizirao susret predstavnika različitih kršćanskih zajednica u Hrvatskoj.

Na Facebooku je objavio video na kojem neki od zastupnika sjede za velikim stolom s franjevcima i časnim sestrama te slušaju crkvene pjesme koje je pjevala jedna djevojka.


Rušitelja ima toliko... previše za ovu našu malu zemlju i za naš mali narod. Hvala svima, različitima, koji su duboko svjesni istine nužnosti dijaloga i koji rade i mole i grade ljepšu Hrvatsku. Nema drugog puta osim puta ljubavi. Hvala dragom Bogu da mi je dopustio organizirati program u Hrvatskom saboru u kojem smo svjedočili ljubav i otvorenost. Pročitao sam u uvodu riječi Biblije, Knjige Mudrosti, retke koji govore o Božjem milosrđu. Jer, ničega ne bi bilo, svemir ne bi postojao sekunde kada ne bi bilo Božjeg milosrđa. Budi nam milostiv, Gospodine’, stavio je Miletić u opis objave.

 Marin Miletić je saborski zastupnik Izvor: Patrik Macek/PIXSELL

S njime su, među ostalim, bili predsjednik Sabora Gordan Jandroković, potpredsjednik Sabora Željko Rainer i saborski zastupnici Zvonimir Troskot, Nikola Grmoja te Marijana Petir koja je na Twitteru objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Povodom završetka molitvene osmine za jedinstvo kršćana, danas je u Hrvatskom saboru u organizaciji zastupnika Miletića, održan susret predstavnika različitih kršćanskih zajednica u Hrvatskoj na kojem sam sudjelovala s predsjednikom G. Jandrokovićem i potpredsjednikom Ž. Reinerom’, napisala je.


Inače, Miletić je u vezi s našom glumicom Kristinom Krepelom. Zajedno su i ljetovali, pojavljivali se na brojnim javnim događajima, ali još uvijek ne govore o svojoj romansi.

 Marin Miletić i Kristina Krepela ne govore o svojoj vezi Izvor: Robert Gašpert

Na Elle Style Awards Kristina je došla 'rukom pod ruku' s Miletićem. Ni tada nam nije htjela previše otkrivati o njihovom odnosu, samo je nabacila: 'I never kiss and tell' ('Kad ljubim, o tome ne govorim').

Povezane Vijesti