Saborski zastupnik Marin Miletić jučer je u Hrvatskom saboru organizirao susret predstavnika različitih kršćanskih zajednica u Hrvatskoj.

Na Facebooku je objavio video na kojem neki od zastupnika sjede za velikim stolom s franjevcima i časnim sestrama te slušaju crkvene pjesme koje je pjevala jedna djevojka.


Rušitelja ima toliko... previše za ovu našu malu zemlju i za naš mali narod. Hvala svima, različitima, koji su duboko svjesni istine nužnosti dijaloga i koji rade i mole i grade ljepšu Hrvatsku. Nema drugog puta osim puta ljubavi. Hvala dragom Bogu da mi je dopustio organizirati program u Hrvatskom saboru u kojem smo svjedočili ljubav i otvorenost. Pročitao sam u uvodu riječi Biblije, Knjige Mudrosti, retke koji govore o Božjem milosrđu. Jer, ničega ne bi bilo, svemir ne bi postojao sekunde kada ne bi bilo Božjeg milosrđa. Budi nam milostiv, Gospodine’, stavio je Miletić u opis objave.

Marin Miletić je saborski zastupnik
Patrik Macek/PIXSELL 

S njime su, među ostalim, bili predsjednik Sabora Gordan Jandroković, potpredsjednik Sabora Željko Rainer i saborski zastupnici Zvonimir Troskot, Nikola Grmoja te Marijana Petir koja je na Twitteru objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Povodom završetka molitvene osmine za jedinstvo kršćana, danas je u Hrvatskom saboru u organizaciji zastupnika Miletića, održan susret predstavnika različitih kršćanskih zajednica u Hrvatskoj na kojem sam sudjelovala s predsjednikom G. Jandrokovićem i potpredsjednikom Ž. Reinerom’, napisala je.


Inače, Miletić je u vezi s našom glumicom Kristinom Krepelom. Zajedno su i ljetovali, pojavljivali se na brojnim javnim događajima, ali još uvijek ne govore o svojoj romansi.

Marin Miletić i Kristina Krepela ne govore o svojoj vezi
Robert Gašpert 

Na Elle Style Awards Kristina je došla 'rukom pod ruku' s Miletićem. Ni tada nam nije htjela previše otkrivati o njihovom odnosu, samo je nabacila: 'I never kiss and tell' ('Kad ljubim, o tome ne govorim').