Stručnjak za preživljavanje Bear Grylls nedavno je intervjuirao ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog, a sad je ispričao anegdotu koja se dogodila dok su šetali Kijevom. Grylls je u jednom trenutku Zelenskom ponudio malo čokolade, a njegovo osiguranje odmah je interveniralo provjeravajući pokušava li ga otrovati.

Bear Grylls je stručnjak za preživljavanje
Profimedia 

Kada sam to ponudio Zelenskom, jedan od njegovih momaka je uskočio i rekao da to ne bi trebao jesti. Rekao sam: “U redu, ja ću prvi, da pokažem da ga ne namjeravam otrovati” i svi smo se smijali. Dao sam malo momcima iz osiguranja jer svi vole mali komadić čokolade, zar ne?’, rekao je za Radio Times.

Volodimir Zelenski je ukrajinski predsjednik
Profimedia 

Inače, nedavno je povodom godišnjice ruske invazije na Ukrajinu objavljen dokumentarac ‘Godina’ ukrajinskog novinara Dmitra Komarova. Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski u dokumentarcu predviđa da će u jednom trenutku doći do pucanja u Putinovu vodstvu, što će potaknuti saveznike ruskog predsjednika da se okrenu protiv njega.

Znam tko će na kraju ubiti Putina, to će biti netko iz njegova najužeg kruga bliskih savjetnika’, izjavio je Zelenski i dodao:

Tada će mesožderi pojesti mesoždera. To je vrlo važno i trebat će im razlog da to opravdaju. Sjetit će se riječi Komarova, Zelenskog... Sjetit će se naših riječi. Naći će razlog da ubiju ubojicu. Hoće li uspjeti? Da. Kada? Ne znam’.