Osvanule su stare fotografije Vladimira Šeksa. Političar je 2007. bio gost na Pravnom fakultetu u Zagrebu i bio je odlično raspoložen.

Vladimir Šeks na Pravnom fakultetu 2007.
IGOR KRALJ/PIXSELL 

Ove fotografije nastale su dvije godine nakon velike tragedije koja je obilježila njegov život. Naime, 2005. je u indijskoj pokrajini Goi pronađen mrtav njegov sin Domagoj koji je imao samo 25 godina.

Sprovod Domagoja Šeksa
Davorin Visnjic/PIXSELL 

Nažalost, to nije jedina tragedija u obitelji bivšeg predsjednika Hrvatskog sabora. Njegova prva supruga Marija Šeks u siječnju 2012. bila je teško ozlijeđena kad je na nju naletio vlak te je bila u životnoj opasnosti. Prelazila je prugu na tzv. 'divljem' prijelazu koji spaja Vukovarsku ulicu i Sjenjak, gdje je tad stanovala, kad je na nju naletio putnički vlak.

Vladimir Šeks ostao je bez sina i supruge
STORY ARHIVA 

Inače, Šeks je s prvom suprugom Marijom bio u braku 34 godine i dobili su dvoje djece – sina Domagoja i kćer Zrinku. Marija i Vladimir Šeks razveli su se 2001. godine. Dvije godine nakon razvoda od Marije, Šeks je oženio Anicu Ressler, liječnicu otolaringologinju. Ona je preminula 2018. nakon borbe s teškom bolešću.

Vladimir Šeks i Anica Ressler bili su u braku
STORY ARHIVA 

Ipak, ovaj političar ima i razloga za radost. Njegova kći Zrinka je predsjednica Općinskog suda u Osijeku i ima dvoje djece - kćer Ivu i sina Tomislava, a čini se da je Šeks blizak s unucima, pogotovo s Ivom s kojom voli otići u kazalište.

Vladimir Šeks i unuka Iva dijele ljubav prema kazalištu
LUKA STANZL/PIXSELL