Nekadašnja novinarka i bivša savjetnica Kolinde Grabar-Kitarović, poduzetnica Mirjana Hrga, na Facebooku je objavila fotografiju traktora.


Stanje uma, godina, trenutka. Moj kvart danas se okretao za zvukom moćnog, novog, zg-tablica Lamborghinija. Baš i ne registriram aute, ali decibeli (a i izgled) nisu dopustili da ga ne primijetim. Mladi momci, sretni, uzbuđeni... Kako i ne bi. Međutim, meni (?) automatizmom, usred Zg (!) padne na pamet: Koliko bi za ovo mogao kupiti traktora? Vraćam poziv prijatelju, odselio iz srca Zg na Unije. Buka. Na traktoru, vozi sijeno. Dečko s Nove Vesi. Sretan. Eto, opiši sreću....’, napisala je u opis objave.

Mirjana Hrga redovito komentira aktualnosti
Dražen Kokorić 

Komentara nije nedostajalo.

Lamborghini pravi vrhunske traktore, a auta onako - folirantska i besmislena’, napisao je jedan pratitelj, a Hrga mu je odgovorila: ‘Upravo mi muž objasnio, pojma nemam’.

Komentar Mirjane Hrge na Facebooku
Facebook 

Inače, Hrga je od 2015. u braku s odvjetnikom Stašom Stefanovićem. Nedavno je u intervjuu za Story otkrila zbog čega se zaljubila u njega.

Mirjana Hrga i Staša Stefanović u braku su od 2015.
Dalibor Urukalović/PIXSELL 

'Divim se njegovoj lakoći življenja. On je jedna od najradosnijih osoba koju sam ikada upoznala. Ni od čega ne pravi dramu, a sve rješava s lakoćom', rekla je.