Saborski zastupnik i predsjednik HSS-a, Krešo Beljak, objavio je selfie na kojem pozira sa saborskom zastupnicom Radničke fronte, Katarinom Peović.

Kaže Katarina da se u zadnje vrijeme fotkam samo s nekim ženama. Pa evo onda jedna s jednom koja je sve samo ne "neka"...’, napisao je.

Pratitelji na društvenoj mreži su ih pohvalili. A prije nego se fotografirao s Peović, Beljak je pozirao sa suprugomNikolinom koju rijetko pokazuje.

SREBRNI PIR POZNANSTVA. Upoznali smo se na današnji dan prije točno 25 godina. Samo upoznali.. Pa je onda bilo svašta. Bilo je pauza, ponovnog upoznavanja, drugih "smetala" s jedne i s druge strane, pa prijateljstva, pa malo ozbiljnijeg prijateljstva, pa onda prve bebe, pa prvog vjenčanja, pa prvog krštenja bebe, pa drugog vjenčanja pa druge bebe, treće bebe... Za napisati sve (oproštene) gluposti koje sam svih tih godina radio nema mjesta u jednom postu. Uglavnom, nikad nisam mislio da će me netko na bilo koji način moći trpjeti četvrt desetljeća, ali čuda se događaju’, napisao je.

Također, nedavno je okinuo selfie s novom Miss Zagreba.

‘SAMOBORKA IZABRANA ZA MISS ZAGREBA!!! Samoborka Tara Begedin pobjednica je izbora za Miss grada Zagreba za Miss Hrvatske 2023., u organizaciji direkcije Miss Hrvatske za Miss Svijeta!!! Čestitke Tari u ime svih Samoborki i Samoboraca, njenoj obitelji i prijateljima koji su je večeras došli podržati, a ja sam posebno ponosan što sam kao gost sasvim slučajno, zahvaljujući pozivu direktorice natjecanja i moje prijateljice Ive Kontek, nazočio Tarinoj pobjedi’, poručio je tad.