Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TKO JE 10 GODINA MLAĐA SUPRUGA PEĐE GRBINA? Vjenčali su se u tajnosti i dobili sina, poznato je čime se bavi

Peđa Grbin i Altana Ati Hodžić u braku su od 2017. godine.

 Peđa Grbin i Altana Ati Hodžić u braku su od 2017. Izvor: DUŠKO MARUŠIĆ/PIXSELL

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin (43) rijetko govori o svom privatnom životu, no poznato je da je njegova supruga plavokosa Altana Ati Hodžić koja je medicinska sestra i radi na Rebru u Zagrebu.

Ona je mlađa od njega 10 godina, a prvi put su zajedno viđeni u kolovozu 2016. na odmoru, kad su bezbrižno šetali držeći se za ruke. Vjenčali su se godinu dana kasnije u tajnosti u pulskoj Gradskoj vijećnici nakon dvije godine veze, bez medijske pompe.

 Peđa Grbin i Altana Ati Hodžić u braku su od 2017. Izvor: DUŠKO MARUŠIĆ/PIXSELL

Supružnici su u lipnju 2021. dobili sinaViktora. Iako ne govori o privatnom životu, Grbin je jednom prekršio to pravilo prije rođenja sina.

'Postat ćemo roditelji, da, nije to tajna, ali nije ni nešto što smo željeli razglasiti svima javno jer je riječ o privatnoj stvari. Supruzi i meni ova je sretna vijest dragocjena i presretni smo', rekao je u veljači 2021. za Jutarnji list.

 Peđa Grbin i supruga Altana Ati Hodžić u braku su od 2017. Izvor: LUKA STANZL/PIXSELL

Njegova supruga Altana završila je trogodišnji fakultet za medicinske sestre u Srbiji u Kragujevcu. Dosad je radila u pulskoj Općoj bolnici i nakon toga na Odjelu za neurologiju i gastroenterologiju KBC-a Zagreb, a bavila se i znanstvenim radom.

 Peđa Grbin i Altana Ati Hodžić u braku su od 2017. Izvor: DUŠKO MARUŠIĆ/PIXSELL

Jedna je od koautorica članka 'Sastav tijela i potrošnja energije u mirovanju kod oboljelih od IBD bolesti koji primaju biološku terapiju' koji je 2020. objavljen u akademskom časopisu 'Journal of Crohn's and Colitis'.

Povezane Vijesti