Mlađa sestra pokojne kraljice Elizabete II, princeza Margaret, cijelog je život punila naslove u novinama svojim skandaloznim ponašanjem i vezama, a nedavno je otkriveno da je imala i vezu s čuvenim frontmenom legendarnog benda 'The Rolling Stones', Mickom Jaggerom.

Mick Jagger navodno je imao aferu s princezom Margaret
Profimedia 

Naime, Mick Jagger je poznat kao veliki zavodnik koji se mnogo puta ženio te napravio djecu i ljubavnicama i suprugama, a u njegovom se krevetu našla i princeza Margaret, poznata ljubiteljica seksa, alkohola i divljih partyja. Prema knjizi 'Mick: The Wild Life and Mad Genius of Jagger’, frontmen slavnog benda prvi je put upoznao lijepu princezu na proslavi 16. rođendana Lady Viktorije, kćeri bivšeg britanskog ambasadora u SAD-u.

Princeza Margaret imala je buran život
Profimedia 

Kako je Jagger bio simbol mladenačkog buntovništva, princezi Margaret je pjevač odmah bio jako privlačan, a prema riječima svjedoka, čim su se ugledali između njih se osjetila snažna seksualna kemija. Iako je u trenutku njihova upoznavanja Mick bio u vezi, zbog zaluđenosti princezom je posve ignorirao tu činjenicu. Odlučio je zavesti Margaret pod svaku cijenu i to mu je u konačnici pošlo za rukom.

Princeza Margaret imala je buran život
Profimedia 

'Da ste ih vidjeli kako se zajedno smiju, plešu, kako mu ona stavlja ruku na koljeno i hihoće se njegovim pričama kao ‘šiparica’, znali biste da se nešto događa', ispričao je izvor.

Princeza Margaret imala je buran život
Profimedia 

Ništa od ovoga nije posebno odgovaralo kraljici Elizabeti, koja je Jaggera smatrala krajnje nepodobnim za svoju sestru. Čak se priča da je rekla da bi ‘mogla tolerirati Beatlese jer su bili slatki i pristojni’. Ali Jagger nikako nije mogao dobiti njezinu dozvolu da joj ljubuje s mlađom sestrom.

Princeza Margaret imala je buran život
Profimedia 

Tako se u knjizi tvrdi da je Margaret neko vrijeme tajno ljubovala s Jaggerom, a postoji i priča da se jednom prilikom kod njega u stanu predozirala kolačićima u kojima je bio kanabis. Završila je u bolnici na ispumpavanju želuca, no cijela je priča zataškana. Par je čak nekoliko puta ljetovao na privatnom karipskom otoku princeze Margaret, a postoje i snimke na kojima mu ona sjedi gola u krilu.

Princeza Margaret imala je buran život
Profimedia 

Ne zna se kako se ova ljubavna priča okončala, ali znamo da je ostavila dubok trag na srcu princeze, jer je do svoje smrti u 72. godini života jako voljela Stonese te je uvijek tvrdila da joj je Jagger najdraži britanski glazbenik.