Supruga hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića, Sanja Musić Milanović, u Zagrebu je ugostila španjolsku kraljicu Letiziju koja je u doputovala kako bi prisustvovala Kongresu o prevenciji pretilosti u dječjoj dobi.

Zoran Milanović, Sanja Musić Milanović i španjolska kraljica Letizia
Profimedia 

Obje su oduševile svojim outfitima. Prva dama odjenula je otmjenu crnu suknju i elegantnu crnu košulju cvjetnog dizajna. Kraljica Letizia je pak zablistala u bijelom odijelu, a njezin stajling upotpunile su zlatne naušnice i metalno zlatna torbica.

Zoran Milanović, Sanja Musić Milanović i španjolska kraljica Letizia
Profimedia 

Sanja Musić Milanović na svečanu večer stigla je u društvu supruga, predsjednika Zorana Milanovića. Sutradan su naša prva dama i španjolska kraljica sudjelovale na samitu supružnika europskih čelnika na temu prevencije debljine u djece u Europi. Sanja je tom prigodom nosila ljubičasto odijelo, dok je Letizia odjenula tirkiznu haljinu.

Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia u Zagrebu
SLAVKO MIDŽOR/PIXSELL 

Inače, Španjolska kraljica Letizia poznata je kao modna ikona. Eleganciju je pokazala i prilikom posjeta Hrvatskoj krajem prošle godine, a tad je stigla u društvu supruga, španjolskog kralja Filipa VI

Španjolska kraljica Letizia i španjolski kralj Filip VI. u braku su od 2004.
Profimedia 

Tom prilikom mnogo su pozornosti privukle naušnice koje joj je poklonila naša prva dama kao znak dobrodošlice. 

Sanja Musić Milanović i španjolska kraljica Letizia u Zagrebu
Sanjin Strukic/Pixsell 

Osim što je nazivaju ikonom stila, kraljicu obožavaju i zbog njezine ljepote te decentnog izražaja. Svojedobno je bila proglašena jednom od 10 najbolje odjevenih žena svijeta. Mnogi ne mogu vjerovati da ima 50 godina jer smatraju da izgleda mnogo mlađe.