Kći bivšeg predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka, Lana Karamarko, na Instagramu je objavila fotografije i video na kojima pozira na Beverly Hillsu.

‘90210’, napisala je u opis objave, a tom prigodom nosila je dugu šarenu haljinu te je outfit upotpunila sunčanim naočalama. Sudeći po fotkama, društvo na putovanju joj pravi prijateljica.

Čini se kako Lana već neko vrijeme uživa u Kaliforniji jer je prije tjedan dana objavila fotografiju na kojoj pozira na plaži Malibu.

Inače, Lana živi i radi u Londonu, a tamo je i diplomirala. Prije odlaska u London, u Zagrebu je studirala na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta.

Nakon završenog preddiplomskog studija u Hrvatskoj, odlučila sam se za London jer me zanimao studijski program Luxury Brand Management koji u Hrvatskoj nije dostupan u obliku diplomskog studija. U Londonu sam studirala na sveučilištu Regents. Studij je bio izuzetno zanimljiv, koristan i omogućio mi je da se specijaliziram za tu industriju. S obzirom na situaciju s koronavirusom, dio studija odvijao se online. Nedavno sam i diplomirala’, ispričala je prije godinu i pol dana za Mixer.hr.

U Londonu je pronašla i svoj prvi posao, i to još dok je i dalje službeno bila studentica.

London je grad koji pruža bezbroj mogućnosti, ali treba imati na umu da je konkurencija velika. Tako da za nekakvo radno mjesto nekad aplicira više stotina ljudi. Selekcijski procesi obično se sastoje od više krugova intervjua za koje je potrebna dobra priprema. Dobila sam posao u Ecommerce i Digital Marketing odjelu jednog luksuznog modnog brenda. Jako sam zadovoljna jer skupljam dragocjeno iskustvo’, rekla je.

A da je bliska s ocem Tomislavom pokazala je kad je objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Najdraža osoba’, stavila je u opis objave.

Podsjetimo, njezin otac Tomislav Karamarko je od 2015. u braku s Anom Karamarko, a par je iste godine dobio kćer Katarinu. Bivši političar je ranije bio u braku s Enisom Muftić, od koje se razveo 2011. godine. U braku su dobili sina Martina i kćer Lanu.