Finska premijerka na odlasku, Sanna Marin, opet se našla u fokusu javnosti. Naime, razvodi se nakon tri godine braka, što je otkrila u objavi na Instagramu.

Sanna Marin je finska premijerka
Profimedia 

Zajedno smo ispunili papire za razvod. Zahvalni smo na 19 godina koje smo proveli zajedno i na našoj voljenoj kćeri. I dalje smo najbolji prijatelji, bliski jedno drugome i brižni roditelji. Ubuduće ćemo provoditi vrijeme kao obitelj i zajedno jedni s drugima. Molimo da poštujete našu privatnost. Nećemo više ovo komentirati’, napisala je u opis njihove zajedničke fotografije.

Sanna Marin i Markus Raikkonen otkrili da se razvode
Instagram 

Istu poruku objavio je i njezin uskoro bivši suprug Markus Raikkonen s kojim ima petogodišnju kćer. Posjetimo, 37-godišnjakinja se našla u središtu skandala prošle godine zbog snimke na kojoj se zabavlja u društvu, a na kojoj su bile vidljive i čaše s alkoholom.

Sanna Marin je finska premijerka
Profimedia 

Finska oporba i pojedini članovi parlamenta zatražili su od nje da se testira na droge, što je i učinila, a na testu je bila negativna. Zatim se opet pisalo o njoj nakon što se pojavila nova snimka na kojoj pleše s pjevačem Olavijem Uusivirtom.

Sanna Marin je finska premijerka
Profimedia 

Sanna Marin je u 34. godini postala premijerka Finske. Najmlađa je premijerka u povijesti Finske i treći najmlađi vođa države u povijesti. U svojoj zemlji je popularna, u svijetu još i popularnija, pogotovo kod mlađe publike. Na društvenim mrežama je aktivna svakodnevno.