Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec široj javnosti je postao poznat nakon natjecanja u showu ‘Ples sa zvijezdama’. 

Dario Zurovec natjecao se u 'Plesu sa zvijezdama'
Nova TV 

Poznat je po svojim mišićima i sportskom načinu života, a njegova velika strast su Spartan utrke s preprekama. Sad je na društvenim mrežama objavio video s jedne od utrka.


Prije točno godinu dana započeo sam sa Spartan utrkama s preprekama i prva utrka bila mi je Spartan Race Slovenia i tada sam uspio završiti Spartan Sprint. Jedna apsolutno zahtjevna utrka i najteža na 5 km udaljenosti. Ove godine odlučio sam pojačati za duplo i otišao na Super, 10+ km. Pripreme? Nikakve, jedan trening snage, jedno trčanje i to više neću prakticirati, no, uspješno je završen i taj Spartan super na 10+ km, klasificiran kao Max race, najteža općenito na toj udaljenosti’, napisao je i dodao:

Dario Zurovec natjecao se u 'Plesu sa zvijezdama'
Patrik Macek/PIXSELL 

Osobno mi je drago što sam slackline i koplje glatko prošao, no twister mi je ostao jedina nesavladiva prepreka, ali ne i nemoguća. Past će kad-tad. Po putu sam susreo mnoge naše sugrađane, drage nam vatrogasce, a uz njih i jako simpatične ljude iz Osijeka, Pule i Zagreba. Spartan očito postaje sve popularniji. Video je snimka prepreke na kojoj sam prošle godine pao, ali sada je prijeđena kao plitak potok. Posebna pohvala profesoru Domagoju Francetiću na fenomenalnom rezultatu’.

Inače, Zurovec je u braku sa suprugom Nikolinom, a par je prošle godine dobio kćer.