Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GODINAMA SE ČASTE UVREDAMA, A ZAPRAVO SU OBITELJ: Evo kako su rodbinski povezani Milanović i Jandroković

Gordan Jandroković i Zoran Milanović rodbinski su povezani.

 Zoran Milanović i Gordan Jandroković su rodbinski povezani Izvor: MIROSLAV LELAS/PIXSELL

Jedan je predsjednik Hrvatskog sabora, drugi je predsjednik Republike, a često se javno časte veoma kreativnim uvredama.

'Njonjo', 'vrhovni lažljivac', 'ulični huligan', 'nesposoban skorojević', samo su neki od naziva koje smo mogli čuti u televizijskim i javnim prepucavanjima, a čini se da im i nakon toliko godina inspiracija nije presušila.

 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović zajedno su više od 30 godina Izvor: Sanjin Strukic/Pixsell

Iako su trenutačnoj na 'ratnoj nozi', Zoran Milanović i Gordan Jandroković nekada su zajedno radili u Ministarstvu vanjskih poslova, a osim karijerne povezanosti, njih vežu i obiteljske linije.

Naime, Jandrokovićeva supruga, liječnica Sonja Jandroković, kći je Milanovićeva ujaka, odnosno predsjednikova sestrična. Slijedom toga, Milanović je Jandrokoviću bio i na vjenčanju, iako je predsjednik Sabora jednom rekao da obiteljska okupljanja s te strane i nisu pretjerano česta.

 Gordan i Sonja Jandroković u braku su od 1994. Izvor: FILIP HOFER

Jednom prilikom, na baletu 'Ponos i predrasude' u zagrebačkom HNK-u, mogli smo vidjeti Jandrokovića i suprugu Sonju u društvu Zoranove supruge Sanje Musić Milanović i njihovog starijeg sina Ante Jakova.

 Gordan Jandroković i Sanja Musić Milanović u zagrebačkom HNK-u Izvor: FILIP HOFER

Isto tako, supružnike smo mogli vidjeti na Sinjskim alkama na kojima su nastale rijetke fotografije njih na istom mjestu

 Gordan Jandroković i Zoran Milanović su rodbinski povezani Izvor: MIROSLAV LELAS/PIXSELL

Bračni par Jandroković privukao je mnogo pozornosti tijekom otvaranja Pelješkog mosta, kad su dobili nezahvalnu poziciju svojevrsne ‘tampon zone’ između predsjednika Zorana Milanovića i premijera Andreja Plenkovića.

Povezane Vijesti