Jedan je predsjednik Hrvatskog sabora, drugi je predsjednik Republike, a često se javno časte veoma kreativnim uvredama.

'Njonjo', 'vrhovni lažljivac', 'ulični huligan', 'nesposoban skorojević', samo su neki od naziva koje smo mogli čuti u televizijskim i javnim prepucavanjima, a čini se da im i nakon toliko godina inspiracija nije presušila.

Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović zajedno su više od 30 godina
Sanjin Strukic/Pixsell 

Iako su trenutačnoj na 'ratnoj nozi', Zoran Milanović i Gordan Jandroković nekada su zajedno radili u Ministarstvu vanjskih poslova, a osim karijerne povezanosti, njih vežu i obiteljske linije.

Naime, Jandrokovićeva supruga, liječnica Sonja Jandroković, kći je Milanovićeva ujaka, odnosno predsjednikova sestrična. Slijedom toga, Milanović je Jandrokoviću bio i na vjenčanju, iako je predsjednik Sabora jednom rekao da obiteljska okupljanja s te strane i nisu pretjerano česta.

Gordan i Sonja Jandroković u braku su od 1994.
FILIP HOFER 

Jednom prilikom, na baletu 'Ponos i predrasude' u zagrebačkom HNK-u, mogli smo vidjeti Jandrokovića i suprugu Sonju u društvu Zoranove supruge Sanje Musić Milanović i njihovog starijeg sina Ante Jakova.

Gordan Jandroković i Sanja Musić Milanović u zagrebačkom HNK-u
FILIP HOFER 

Isto tako, supružnike smo mogli vidjeti na Sinjskim alkama na kojima su nastale rijetke fotografije njih na istom mjestu

Gordan Jandroković i Zoran Milanović su rodbinski povezani
MIROSLAV LELAS/PIXSELL 

Bračni par Jandroković privukao je mnogo pozornosti tijekom otvaranja Pelješkog mosta, kad su dobili nezahvalnu poziciju svojevrsne ‘tampon zone’ između predsjednika Zorana Milanovića i premijera Andreja Plenkovića.