Da Meghan Markle nije omiljena među članovima britanske kraljevske obitelji, već i vrapci i na granama znaju. No mnoge zanima što je o njoj zapravo mislila pokojna kraljica Elizabeta II. Iako je uvijek poštivala suprugu svog unuka Harryja, nedavno je otkriveno da nije imala previsoko mišljenje o njoj.

Meghan Markle i kraljica Elizabeta II. bile su u dobrim odnosima
Paul Grover/Daily Telegraph / PA Images / Profimedia 

Naime, kako piše RadarOnline, kraljica je nešto prije smrti 2022. izjavila da ‘žali zbog toga kako se sve odigralo’, a izvori bliski obitelji tvrde da je rekla da je ‘odmah pročitala’ Meghan.

To je bila iznenađujuća rečenica, jer je ona bila žena koja bi najlakše na svijetu oprostila’, rekao je anonimni izvor za spomenuti portal.

Kraljica Elizabeta II. navodno nije voljela Meghan Markle
Profimedia 

Navodno je jednom prilikom Elizabeta tijekom obiteljskog druženja u zamku Balmoral vrlo otvoreno pričala o omraženoj vojvotkinji.

Tijekom pića pred večeru, mala grupa je ćaskala s kraljicom, a ona je rekla da je to što je Harry upoznao Meghan potpuna katastrofa. Svi su bili šokirani’, ispričao je izvor.

Princ Harry i Meghan Markle u braku su od 2018.
Profimedia 

Dok je Meghan uvijek s divljenjem pričala o kraljici Elizabeti i plakala je na njezinom ispraćaju, pojavljuje se sve više dokaza da pokojna baka njezinog supruga nije dijelila simpatije.

Kraljica Elizabeta II. navodno nije voljela Meghan Markle
Paul Marriott / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Navodno je jednom prilikom ponašanje ovog para nazvala ‘prilično sumanutim’ i izjavila da je njezin unuk toliko opsjednut suprugom i željom da joj bude posvećen da je izgubio osjećaj za svoje dužnosti. 

Princ Harry i Meghan Markle u braku su od 2018.
Profimedia 

Pisalo se i da je Elizabeti postao izazov svaki razgovor s nekoć omiljenim unukom.

Njenom Visočanstvu su pozivi princa Harryja bili prilično teški i zamorni. Nije se htjela miješati u odnos između oca i sina i nagovarala ga je da popriča s ocem’, rekao je ranije izvor za Daily Mail.