Skandalozni sin američkog predsjednika Joea Bidena (80), Hunter Biden (52), još jednom se našao u središtu pozornosti. Naime, procurile su šokantne poruke koje je izmjenjivao sa svojom asistenticom koja je tad imala 29 godina i požalila se kako si ne može platiti najamninu stana.

Hunter je prvo od nje tražio videoseks, a poslije joj je putem Apple Paya uplatio novac, piše Daily Mail.

Hunter Biden sin je američkog predsjednika Joea Bidena
Profimedia 

Ona je od 2018. do 2019. radila kao pomoćnica u Hunterovoj odvjetničkoj tvrtki Owasco. Ona je ujedno i četvrta zaposlenica za koju se zna da je imala seksualne odnose s predsjednikovim sinom. Dokumenti s laptopa koji Hunter više ne koristi pokazuju kako je on na platnu listu svoje tvrtke stavio i svoju ljubavnicu te bratovu udovicu Hallie Biden, kao i njezinu sestru Liz Secundy, s kojom je također imao aferu.

Hunter Biden sin je američkog predsjednika Joea Bidena
Profimedia 

Kao da to nije dovoljno, bivša striptizeta Lunden Roberts tvrdi da joj je Hunter prestao odgovarati na poruke nakon što mu je rekla da nosi njegovo dijete. Roberts, koja je 2018. rodila djevojčicu, na kraju ga je morala tužiti za alimentaciju. Što se tiče Bidenove asistentice, kojoj su danas 33 godine, poruke i e-mailovi koje su izmjenjivali pojavili su se na Hunterovom prijenosnom računalu u lipnju 2018., kad ju je on dovezao iz Los Angelesa u Washington DC. Također, snimao ju je i fotografirao tijekom seksa i sve to spremao na svoj laptop.

Hunter Biden sin je američkog predsjednika Joea Bidena
Profimedia 

Spomenuta žena, koja je inače povremeni model i instruktorica fitnessa, imala je važne administrativne zadatke u Bidenovoj tvrtki, poput primanja dokumenata odbora tvrtke Burisma koje je Hunter trebao potpisati. No u siječnju 2019. ta ista zaposlenica poslala je e-mail Hunterovoj tajnici pitajući je zašto nije primila plaću za prosinac i zašto njezino zdravstveno osiguranje nije aktivno. Dva mjeseca kasnije Biden joj je putem Apple Paya poslao 500 dolara i požalio se kako ‘stvarno nema novca zbog alimentacije i drugih sr*nja’.

Hunter Biden sin je američkog predsjednika Joea Bidena
Profimedia 

Jako mi nedostaješ i osjećam se užasno jer sam se tako loše ponio prema tebi’, napisao joj je i pozvao je u New Hampshire, ali ona mu je odgovorila kako nema novca za avionsku kartu i da si jedva može platiti stanarinu za taj mjesec.

Platit ću ti, ali moraš razgovarati sa mnom preko videa’, napisao joj je Hunter nekoliko dana kasnije i dalje inzistirajući na videopozivu.

Kad imaš vremena za FaceTime? Pravilo je ovakvo - jedina tema za razgovor bit će nam seks, moramo biti goli i moramo učiniti sve što druga osoba traži od nas, naravno, unutar granica razuma’, bio je uporan.

Zaposlenica je na kraju pristala i odgovorila mu: ‘Mogu kasnije večeras’.

Hunter Biden sin je američkog predsjednika Joea Bidena
Profimedia 

Između svih tih poruka Hunter je pomoćnici poslao ukupno 2750 dolara putem Apple Paya. Također joj je naredio da namjesti mobitel tako da je on može vidjeti kad je pod tušem.

Pokaži mi kako se igraš sama sa sobom’, pisao joj je u drugim porukama.

A u lipnju 2018. Hunter ju je fotografirao kako drži njegov penis i leži gola na njegovom krevetu, a fotografije je spremio na svoj laptop koji više ne koristi. Drugom prilikom, kad mu je poslala poruku sa svojom fotografijom, on joj je uzvratio: ‘Pa sad si svima dokazala da imaš najveće du*e na cijelom svijetu ikad! Ja se skrivam u kabini’.

Inače, ovo je samo jedan u nizu skandala Huntera Bidena. Podsjetimo, on se spominjao u negativnom smislu 2017. kada su američki mediji izvijestili da ima romantičnu vezu s udovicom svog pokojnog brataBeaua, Hallie Biden.

Hunter Biden sin je američkog predsjednika Joea Bidena
Profimedia 

Hunter je s Hallie vezu započeo nakon razvoda, samo dvije godine nakon smrti njegovog brata Beaua s kojim je Hallie bila u braku. Njegov otac mu je tad pružio javnu podršku. Njihova veza, svoj podršci usprkos, nije opstala te su prekinuli 2019., a Hunter se iste godine oženio sa sadašnjom suprugom Melissom.

Hunter Biden sin je američkog predsjednika Joea Bidena
Profimedia 

Osim toga, on se cijeli život borio s ovisnošću o drogama i alkoholu, a o tome je iskreno progovorio u svojoj biografiji ‘Beautiful Things’. On smatra da su njegove ovisnosti rezultat trauma koju je proživio 1972. kad je sudjelovao u nesreći u kojoj su poginule njegova majka i sestra, a on i brat su bili teško ozlijeđeni. Tad su mu bile samo dvije godine.

Sve je pogoršala smrt njegovog brata Beaua, a 2019. je došlo do intervencije koju mu je pripremila njegova obitelj. Opisao je kako ga je otac zagrlio i rekao mu: ‘Ne znam što da radim’. Piti je počeo u vrlo ranoj dobi, već u srednjoj školi, a priznao je i da je crack i kokain prvi put kupio kad mu je bilo samo 18 godina.

Hunter Biden sin je američkog predsjednika Joea Bidena
Profimedia Hunter i Kathleen Biden

On i supruga su 2020. dobili sina kojem su dali ime Beau Jr. prema Hunterovom pokojnom bratu Beauu. Od 1993. do 2017. bio je u braku s odvjetnicom Kathleen Buhle s kojom je dobio kćeri Maisy i Naomi, koju je nazvao po pokojnoj sestri te sina Finnegana.