Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'SESTRA, BRAT, MAMA I TATA SU PONOSNI': Ivica Puljak pohvalio se uspjehom svoje kćeri koja je izrasla u pravu ljepoticu

Političar Ivica Puljak pohvalio se uspjehom svoje starije kćeri Eme.

 Marijana i Ivica Puljak imaju troje djece Izvor: Jadran Babić

Splitski gradonačelnik Ivica Puljakpohvalio se uspjehom svoje starije kćeri Eme koja je izrasla u pravu ljepoticu.

'Naša Ema je upravo održala predavanje “Kvantno računarstvo: tehnologija koja će promijeniti svijet”, u okviru Dump Days na FESB-u. Sestra, brat, mama i tata su posebno ponosni. Bravo Ema!', napisao je u opis fotografije na ka kojoj Ema drži predavanje.


Ivica i njegova supruga Marijana Puljak, koja je također političarka, imaju troje djece - sina Tomu te kćeri Ivu i Emu. Javnost ih je imala priliku vidjeti u lipnju prošle godine, kad su održani prijevremeni izbori za gradonačelnika Splita. Ivicu su tada iz stožera bodrili supruga Marijana i djeca, a obitelj je pozirala fotoreporterima s velikim osmjehom na licu.

 Marijana Puljak s djecom Izvor: MIROSLAV LELAS/PIXSELL

Bračni par Puljak je ranije u intervjuu za Story progovorio o svojoj djeci.

Naša su djeca odrasla. Najstarija kći Ema ima 26 godina i živi u Francuskoj, blizu Ženeve. Magistrirala je na FER-u, smjer računarstvo i potom upisala doktorat u Barceloni, koji sada radi u Ženevi. Sin Toma ima 22 godine, živi u Zagrebu i studira također na FER-u, smjer računarstvo. Najmlađa kći, 17-godišnja Iva sada je završila drugi razred srednje škole MIOC’, rekao nam je Ivica u srpnju prošle godine.

 Marijana i Ivica Puljak imaju troje djece Izvor: Jadran Babić

‘Naravno da se brinem za djecu, ali nisam im stalno za vratom. Važno nam je znati da je sve u redu s njima, a čujemo se po potrebi. U današnje doba videopoziva na raznim kanalima, mobitelima, laptopima i kad smo daleko, čini se kao da smo svi blizu. Jer kad god trebamo jedni druge, vrlo brzo se čujemo i vidimo. Naša su djeca zaista samostalna, izrasli su u vrijedne mlade ljude i, ako nisam dosad dovoljno naglasila, jako smo ponosni na njih’, dodala je Marijana.

Povezane Vijesti