Splitska glumica Ana Uršula Najev nastupala je na prekrasnoj Korčuli.

Glumica je prvo pobjegla u Brazil gdje je vrijeme provodila s majkom i polusestrom, a zatim se vratila u Hrvatsku te se bacila na posao - na snimanje serije 'Kumovi', kazališne daske, ali i glazbene nastupe, jer je i vrsna pjevačica.

'Veljaču otvaramo koncertom i predstavom. Startamo sutra, 1.2. u Smokvici na Korčuli gdje ćemo Black Coffee i ja nastaviti dobru novu tradiciju jazzysouliranja. Sportska dvorana u 19:30 h! Ulaznica je jos malo, požurite po svoju', napisala je uz nekoliko svojih glamuroznih fotografija na Instagramu Ana prije nekoliko dana.

Nakon koncerta, Ana je na svojim Instagram Storyjima objavila dio atmosfere, a mogli smo vidjeti da je nastupala u uskoj, smeđoj haljini. Fotografije i videozapise dijelili su primarno njezini prijatelji, a onda ih je ona objavila na svom Instagramu.

Ana Uršula Najev pjeva na Korčuli
Instagram 

Jedan od Storyja na svom je Instagramu podijelio i Davor Bernardić, bivše glavno ime SDP-a, na kojemu možemo vidjeti Anu Uršulu na pozornici kako pjeva Oliverovu pjesmu 'Stine'.

Čini se kako je i njega očarala zgodna glumica, odnosno njen glazbeni talent.

O Ani se posljednjih tjedana pisalo zbog navodne afere s tada još zauzetim kolegom Momčilom Otaševićem, koji se u međuvremenu razveo od kolegice Jelene Perčin. Iako je to demantirala više puta, dio javnosti ne vjeruje u tu priču. 

S druge strane, Bernardića su neki domaći mediji nakon razvoda od supruge Irene povezali s bogatom Slavonkom iz Čepina, Senkom Zavišić.

Davor Bernardić i Irena Bernardić razveli su se 2019. godine
STORY ARHIVA 

'Oni koji poznaju Senku, kažu za nju da je školovana i iznimno inteligentna mlada dama, a njezini su sugrađani dodali da je nedavno i doktorirala te da predaje na jednom fakultetu. Čepinci kažu da je Senka jako dobra djevojka, otvorena i spremna svima pomoći. Također, dodaju da nije nimalo prepotentna iako bi, s obzirom na obiteljsku imovinu, itekako mogla biti. Naime, Zavišići su navodno imućna i poduzetnička obitelj koja se, uz ostalo, bavila proizvodnjom sokova', pisao je tada portal Dnevno.hr.

Zavišići se, prema podacima iz Poslovne Hrvatske, povezuju s čepinskom tvrtkom Eureka, čiji su vlasnici Mislav i Danica Zavšić, Bernardićeva odabranica Senka u obiteljskoj je tvrtki članica Uprave, dok je kao direktorica tvrtke navedena Željka Zavišić. Obitelj navodno ima i vilu u Vodicama, posjeduju i kuću s bazenom u Slavoniji, stanove u Makarskoj te dva stana u Zagrebu.