L’Adria Story Hall of Fame sinoć je okupio brojne domaće zvijezde, a na event je stigao i gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec.

Dosad nisam imao prilike doći na Story Hall of Fame pa čisto malo da vidim ekipu. Puno prijatelja, zvijezda i plesača nisam vidio još od showa pa malo nekakvi reunion iako sam i dalje s nekima u kontaktu, ali ovdje će se možda većina skupiti pa čisto da se podružim i da vidim kako je s druge strane koja nije vezana za politiku’, rekao nam je.

Dario Zurovec na L'Adria Story Hall of Fameu
Story press 

Ovaj političar se nedavno natjecao u popularnom showu 'Ples sa zvijezdama'.

‘Mislim da je to iskustvo vrlo pozitivno, moram priznati da mi je jako drago što sam uopće i mogao sudjelovati. Osobno mislim da sam možda mogao nešto više trenirati i dati si više truda. S druge strane, ne mogu reći da sam nezadovoljan, vrlo sam zadovoljan zato što sam izdržao više nego što su mi svi predviđali. Čak smo u jednoj epizodi bili vodeći tako da mogu reći da me to iskustvo dosta promijenilo, pogotovo što se tiče pristupa oko treninga i oko svega, jer doslovno od prvog mjeseca do zadnje emisije nije bilo dana bez treninga po nekoliko sati. Vidio sam koliko je to krvavo u showbusinessu, pogotovo oko sportskog plesa, tu zaista treba skinuti kapu tim plesačima i plesačicama i mojoj mentorici Heleni koja si je dala jako puno truda’, ispričao je.

Dario Zurovec natjecao se u 'Plesu sa zvijezdama'
Nova TV 

Zanimalo nas je prepoznaju li ga na ulici više nego prije s obzirom na to da je sudjelovao u ‘Plesu sa zvijezdama’.

Puno je veća prepoznatljivost, bilo mi je najsimpatičnije kad me je jedan klinac u trgovini zaustavio, jer sam za prvi april objavio da sam ozlijedio nogu. I on dođe do mene i kaže: ‘Bok Dario’, ja mu odgovorim: ‘Bok, bok’. I on mi pogleda nogu, otrči do svoje mame i kaže joj: ‘Mama, mama, nije ozlijeđen, sve je okej’. Tako da je puno veća prepoznatljivost, ali vrlo pozitivna prepoznatljivost’, otkrio je.

Dario Zurovec natjecao se u 'Plesu sa zvijezdama'
Patrik Macek/PIXSELL 

A evo što kaže njegova supruga Nikolina s kojom je prošle godine dobio kćer Milu.

Supruga je zadovoljna što sam konačno više doma i da mogu konačno neke stvari napraviti, a kćeri rastu zubi pa je sad vrlo promjenjiva, ali dobro – to su standardne dječje stvari’, smatra.

Priznaje da ima neprospavanih noći.

Ima, ima, sad je vrlo grdo, moram priznati’, rekao je.

Dario Zurovec natjecao se u 'Plesu sa zvijezdama'
Nova TV 

Progovorio je o budućim poslovnim i privatnim planovima.

Mislim da će biti vrlo dinamično, sportski, namjeravam odraditi još tri Spartan utrke ako će biti vremena. Dosta mi je grd kraj šestog mjeseca, puno je gradilišta gdje povlačimo novce iz EU fondova pa mi se nove sjede pojavljuju na kosi. Moram priznati da je vrlo dinamično’, kazao je.

Za kraj smo ga pitali hoće li biti vremena za ljetovanje.

Pa bit će definitivno jer prošle godine nisam ljetovao pa sam odlučio ove godine malo odmoriti… Na nekoliko otoka ću otići, možda Gorski kotar i Liku i to je to, sjeverni Jadran većinom’, zaključio je.

Dario Zurovec natjecao se u 'Plesu sa zvijezdama'
MATIJA HABLJAK/PIXSELL 

Ovogodišnja lokacija L'Adria Story Hall of Famea je Mozaik Event Centar (HoB), koja je svojim urbanim eksterijerom i zelenom oazom uvela uzvanike u 'novu dimenziju' događaja i treće desetljeće postojanja medijskog brenda Story!

Story Hall of Fame podržavaju generalni partner - L'Adria, zlatni partner - Jana vitamin s kolagenom, srebrni partner – Prahir Fine Jewellery te partner Opel. Uz njih, partneri događanja su Braun, Belodore - House of Essence, Kerastase, Loreal Professionnel Paris, Pivo 5th element, HP, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, EDURO, Uber te Iris MBM vrtni centar, Festigia, The Cookie Factory i Altera.

#ladriastoryhalloffame #storyslavi21 #novadimenzija