Prije nekoliko mjeseci udala se Tiffany Trump (29), najmlađa kći bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa (76) za koju je otvoreno priznao kako mu nije mezimica, već dapače - 'najmanje draga'. Mnogi ne znaju da je njezina majka glumica i bivša manekenka Marla Maples (59), inače druga supruga Donalda Trumpa.

Marla Maples je bivša supruga Donalda Trumpa
Profimedia 

O njihovom odnosu svojevremeno su brujali svi mediji. Razlog je jednostavan - u vrijeme kada su započeli romansu, on je još uvijek bio u braku s Ivanom Trump. Nakon njegovog razvoda par se vjenčao, a u braku su bili od 1993. do 1999. godine.

Upoznali su se 1985. na jednom teniskom turniru, a veoma brzo je postalo jasno da među njima postoji više od prijateljstva. Naravno, američki mediji su budno pratili razvoj njihove veze koja je dovela do kraja braka s Ivanom Trump.

Marla Maples je bivša supruga Donalda Trumpa
Profimedia 

Donald je kasnije priznao kako se zapravo nije htio ponovno oženiti, ali sve se promijenilo kad je Marla ostala trudna. Veliku prašinu podigao je i predbračni ugovor koji je manekenka morala potpisati, ali je Donald navodno izjavio kako je to bilo nužno da on može mirno spavati, s obzirom na to da je zbog afere prvoj supruzi morao dati milijune dolara.

Marla Maples je bivša supruga Donalda Trumpa
Profimedia 

Vjenčali su se samo dva mjeseca nakon što je na svijet stigla njihova kći Tiffany, no njihov brak nije dugo potrajao.

Nismo se slagali u pogledima na svijet, a imali smo i drukčiju ideju o odgoju naše kćeri’, rekla je Maples za People prije nekoliko godina.

Nakon razvoda od Donalda, preselila se u Kaliforniju gdje je sama odgajala Tiffany. Iako nije dobila bogatstvo kao Ivana, Trump je u nekoliko navrata istaknuo da je bio više nego velikodušan prema njoj.

Marla Maples je bivša supruga Donalda Trumpa.
Profimedia 

Međutim, Marla je bila uporna u tvrdnjama da joj je smiješno da se zbog razvoda obogatila. Ipak, oboje su nastavili svoje živote bez međusobnog ponižavanja.

Bavila sam se new ageom i filantropijom kako bi ostala fokusirana na odgoj svoje kćeri. Prije mi ni na kraj pameti nije bilo da ću je odgajati sama’, priznala je jednom prilikom u intervjuu.

Dodala je kako je Trump njihovoj kćeri omogućio visoko obrazovanje te sve što joj je trebalo u financijskom smislu, ali da je sve ostalo radila sama.

Inače, Marlu na Instagramu prati oko 170 tisuća fanova koje redovito časti atraktivnim fotografijama. Iako ima 59 godina, ima zavidnu figuru na kojoj bi joj mogle pozavidjeti i duplo mlađe dame. U studenom je objavila fotografije s vjenčanja svoje kćeri Tiffany.


Trenuci s mojom prekrasnom kćeri neposredno prije nego što je postala nevjesta. Toliko ljubavi smo podijelili nakon što smo se okupili kako bi proslavili vjenčanje Michaela i Tiffany. Nikad nisam bila sretnija otkad se Tiffany rodila. Hvala cijeloj obitelji i svim prijateljima na vašem velikodušnom duhu, podijeljenoj sreći i svim molitvama’, napisala je tada.