Zlatko Hasanbegović, baš kao i većina političara, gotovo nikad ne govori o svom privatnom životu pa mnogi ne znaju tko je njegova supruga. Ona je Lamija Hasanbegović, a par ima dva sina, Omera i Nedima.

Zlatko Hasanbegović i supruga Lamija rijetko se pojavljuju zajedno u javnosti
MARKO LUKUNIĆ/PIXSELL 

Zanimljivo je kako je Lamija prijateljica bivše Miss Hrvatske Lejle Filipović o čemu je jednom progovorio njezin suprug Tarik Filipović.

Suprugu ministra Hasanbegovića poznajem još od studentskih dana i dobra je prijateljica moje supruge. Nekoliko puta bio sam s ministrom Hasanbegovićem, ali ne mogu reći da se družimo', izjavio je Tarik prije nekoliko godina za Tportal.

Zlatko i Lamija Hasanbegović snimljeni su na zagrebačkoj špici u studenom prošle godine. I dok je on tada bio u ležernom izdanju, ona se pojavila u smeđem kaputu koji je uskladila s torbicom. Budući da njih dvoje ne viđamo često zajedno u javnosti, ovakve fotografije su rijetkost.

Zlatko Hasanbegović i supruga Lamija rijetko se pojavljuju zajedno u javnosti
MARKO LUKUNIĆ/PIXSELL 

Inače, Hasanbegović je spomenuo suprugu prije dvije godine, kada je u emisiji N1 govorio o tome zašto je bio na prosvjedu 'Festival slobode' na kojemu se okupilo nekoliko tisuća ljudi prosvjedujući protiv mjera Nacionalnog stožera. Tada se osvrnuo se i na izjavu Miroslava Škore po kojem 'tko god pristupi Domovinskom pokretu, ili ga istražuje DORH ili mu suprug ili supruga ostanu bez posla'.

'Vjerojatno je na umu imao konkretne slučajeve. Meni DORH nije pristupio. Moja supruga po zanimanju je majka, ne može ostati bez posla', izjavio je Hasanbegović tada.