Princ William je od 2011. u braku sa suprugom Kate Middleton, a par ima troje djece. Njihova ljubavna priča svima je poznata, no jednom su procurili detalji koji opisuju trenutke i prije nego što su njih dvoje bili u vezi.

Princ William i Kate Middleton u braku su od 2011.
Copetti/Photofab / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Naime, stručnjaci za čitanje s usana otkrili su zanimljivu izjavu kojom je Kate opisala Williama kad ga je ugledala na ceremoniji dodjele diplome na Vojnoj akademiji St. Andrews. William je odjeven u svečanu vojnu odoru odmah očarao Kate, koja je tad izjavila: ‘Sviđa mi se u uniformi, jako, jako je seksi’, što je nešto potpuno neočekivano za Kate i iznenadilo je mnoge

Princ William i Kate Middleton u braku su od 2011.
TIM ROOKE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA 

Međutim, iako je taj trenutak bio presudan za Kate, ona je Williama navodno očarala jednim od svojih modnih odabira. Naime, kad je odjenula izazovnu prozirnu haljinu, William više nije skidao pogled s nje.

Kate Middleton nekoć je imala drukčiji modni stil
Profimedia 

Odnos budućeg kraljevskog para nije cijelo vrijeme tekao glatko. Par je na početku veze čak i prekinuo na nekoliko tjedana, ali su se ubrzo pomirili.

Princ William i Kate Middleton u braku su od 2011.
Profimedia 

Dok su 2010. bili na putovanju u Africi, William je zaprosio Kate, a vjenčali su se godinu dana kasnije.

Kate Middleton i princ William u braku su od 2011.
Profimedia 

Na velikoj ceremoniji je, osim mnoštva članova kraljevske obitelji, prisustvovalo i probrano društvo celebrityja poput Davida i Victorije Beckham, Guya Ritchieja, Marija Testina i Eltona Johna.

Fotografije princa Williama i Kate Middleton pogledajte u galeriji:

Profimedia, Copetti/Photofab / Shutterstock Editorial / Profimedia Princ William i Kate Middleton