Iako domaće političare uglavnom viđamo u odijelima, neki od njih snimljeni su bez majice, najčešće dok su u kupaćim gaćama uživali na plaži ili na brodu. Neki su čak i sami na društvenim mrežama objavili 'golišave' fotografije, a u nastavku otkrivamo tko se od njih može pohvaliti mišićima i isklesanom figurom.

Gordan Jandroković

Nakon što je predsjednik Zoran Milanović predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića nazvao 'nasilnikom bez mišića’, ovaj mu je odgovorio tako što je na Facebooku objavio fotografiju iz mladih dana na kojoj pozira u kupaćim gaćama.

Budući da me klaun Milanović optužio da sam nasilnik bez mišića, a kako se zalažem za argumentiranu raspravu, prilažem dokazni materijal. Nasilnik nisam, a o mišićima prosudite sami…’, napisao je u svibnju 2021. godine.


Damir Habijan

Saborski zastupnik i diplomirani pravnik Damir Habijan, osim s elokventnošću, u masi političara istaknuo se i svojim atraktivnim izgledom.

Više puta proglašen je najzgodnijim političarem i aktivan je na Instagramu, gdje redovito objavljuje fotografije na kojima ističe svoje mišiće i tetovaže.

Joško Klisović

SDP-ovac Joško Klisović je prije dvije godine na Instagramu objavio fotografije s bazena i pokazao isklesanu figuru.

Radimir Čačić

Političar Radimir Čačić također je pokazao tijelo u kupaćim gaćama. U ljeto 2020. snimljen je na šibenskoj rivi prije nego što je isplovio na brodu.

Radimir Čačić u kupaćim gaćama na šibenskoj rivi
Hrvoje Jelavić/PIXSELL 

Branko Grčić

SDP-ovac i bivši ministar u vladi Zorana Milanovića, Branko Grčić, 2017. se kupao na splitskim Bačvicama, a društvo mu je pravila supruga Sonja.

Branko Grčić sa suprugom Sonjom na splitskim Bačvicama
Ivo Cagalj/PIXSELL 

Nosio je uske svjetloplave kupaće gaće koje su tad iznenadile mnoge jer ne skrivaju puno, pogotovo kad se smoče.

Darko Milinović

Bivši ministar zdravstva i nekadašnji župan Ličko-senjske županije, Darko Milinović, prije 15 godina je pred kamerama pokazao nabildano tijelo u dvorištu svoje vikendice na Viru.

Darko Milinović ima isklesanu figuru
Zeljko Mrsic/PIXSELL 

Tad je priznao da redovito diže utege, a u bildanju mišića pomaže mu i košenje trave te uređivanje okućnice.

Vladimir Šeks

Jedan od najpoznatijih hrvatskih političara, Vladimir Šeks, snimljen je na plaži 2010., kad je ljetovao u svojoj vikendici u Petrčanima kod Zadra.

Vladimir Šeks 2010. na ljetovanju
Zeljko Mrsic/PIXSELL 

Željko Kerum

Bivšeg splitskog gradonačelnika Željka Keruma kamere su ‘ulovile’ 2012., kad je s partnericom Fani Horvat ljetovao na jahti u marini Palmižana.

Željko Kerum 2012. na ljetovanju
Dalibor Urukalovic/PIXSELL 

S Fani se krenuo viđati još 2004., a kad je u emisiji na TV Dalmaciji progovorio o njihovoj vezi, ona je već bila trudna četiri mjeseca. Bio je to prvi put da je političar na televiziji priznao preljub. 

'Ne želim povrijediti ni djecu, ni suprugu, ni rodbinu, ali moram to ovako kazati: napuštam suprugu. Pet godina sam u ljubavnoj vezi s mladom Fani Horvat s kojom očekujem i dijete', rekao je Kerum i svojim riječima šokirao Hrvatsku.

Ivan Vrdoljak

Bivši ministar Ivan Vrdoljak je 2012. ljetovao u Njivicama i tad je snimljen u kupaćim gaćama te je nosio sunčane naočale.

Ivan Vrdoljak 2012. na ljetovanju
Nel Pavletic/PIXSELL 

Bojan Ivošević

Splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević jedan je od najzgodnijih domaćih političara, što je pokazao prije dvije godine na Bačvicama, kad je igrao Picigin. Te fotografije možete pogledati OVDJE.

Dario Zurovec

Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec definitivno se može pohvaliti mišićima i isklesanom figurom. Tome su, nema sumnje, pridonijele Spartan utrke s preprekama koje su njegova velika strast.

Ivica Puljak

A kako splitski gradonačelnik Ivica Puljak izgleda bez majice otkrila je jednom prilikom njegova supruga Marijana koja je objavila njihovu fotografiju iz 1996. godine.


Mi nemamo mišiće već stomak, netko od djeteta, netko od pive’, napisala je Marijana koja je tad bila trudna.

Anketa

Kome od domaćih političara najbolje stoje kupaće gaće?