U travnju prošle godine Robert Golob postao je novi slovenski premijer. Nije dugo trebalo da se mediji i javnost počnu zanimati za njegov privatni život koji je prava enigma. Naime, niti u predizbornoj kampanji, niti nakon pobjede na izborima članovi njegove obitelji nisu se pojavili u javnosti da mu pruže podršku kao što to obično biva s političarima.

Robert Golob je slovenski premijer
Profimedia 

No poznato je da je donedavno bio u braku s Janom Nemec, a pitanje je jesu li se uopće razveli. O njihovom odnosu nagađalo se početkom prošle godine, a neki slovenski mediji naveli su i da se Golob tijekom predizborne kampanje odselio od supruge s kojom ima dvoje djece.

Portal Moja Dolenjska objavio je u veljači 2022. tekst pod upitnikom navodeći da se Robert odselio od Jane. U braku su dobili i dvoje djece, a portal navodi da je navodno kći otišla s ocem, a sin ostao u obiteljskom domu s majkom.

Robert Golob je slovenski premijer
Profimedia 

S druge strane, neki slovenski mediji su također pisali da se Golob i Jana razvode, ali da će premijer nadalje živjeti sam s djecom. Budući da on odbija govoriti o svom privatnom životu, nema potvrde o njegovom razvodu, kao ni informacija o tome s kim žive djeca.

Jedno je sigurno – premijer više ne skriva svoju novu partnericu, bilo da mu je djevojka ili ljubavnica, a ona je 20 godina mlađa bivša misica Tina Gaber. O njihovoj vezi šuška se već neko vrijeme, a prije nekoliko dana pojavili su se zajedno na državnoj proslavi, odnosno na dodjeli Prešernovih nagrada. Voditeljica, poduzetnica i bivša Miss Hawaiian Tropic blistala je u bijeloj haljini, dok se premijer odlučio za crno, klasično odijelo.

Robert Golob i Tina Gaber potvrdili su svoju vezu
Borut Zivulovic/PIXSELL 

Podsjetimo, glasine su krenule nakon što su zajedno viđeni u trgovini namješta, a onda u Rimu na vatikanskom božićnom koncertu. Šuška se da je 56-godišnjak upoznao Tinu preko njezine sestre Urške koja mu je prvo bila pomoćnica jednoj tvrtki, a sad je zaposlena u kabinetu premijera.

Tina Gaber je nova partnerica slovenskog premijera Roberta Goloba
Instagram 

Tina je poznata i kao bivša djevojka slovenskog pjevača Jana Plestenjaka. Također, pisalo da je bila u vezi s bivšim slovenskim ministrom za promet, Patrikom Vlačičem.