Najstarija kći Donalda Trumpa, Ivanka Trump, na društvenim mrežama je otkrila da je njezin sin Theo završio u bolnici. Objavila je njegove fotografije i napisala što se dogodilo.

Ovaj tjedan sam od školske medicinske sestre dobila poziv od kojeg strahuje svaki roditelj. Moj 6-godišnji sin Theo slomio je zglob dok je igrao nogomet. Budući da sam bila udaljena više od sat vremena vožnje, hitna pomoć odvela je Thea u pratnji školske medicinske sestre u najbližu bolnicu. Jared i ja trčali smo prema njemu, Jared je stigao u isto vrijeme kad i vozilo hitne pomoći, a ja nekoliko minuta kasnije', započela je objavu.


'Bio je to težak prijelom, ali sposobna hitna pomoć, liječnici, medicinske sestre i osoblje dječje bolnice Joe DiMaggio brinuli su se za Thea nježno i profesionalno. Theov boravak u bolnici kulminirao je s dvije vrećice leda, što ga je navelo da izjavi: „Ovo je najbolji dan ikada!“. Sestra se okrenula prema meni i rekla: “Zato sam na pedijatriji! Niti jedna odrasla osoba koja je završila u bolnici nikada nije izjavila tako nešto nakon što je dobila led.", napisala je Ivanka, a potom zaključila:


'Jared i ja smo jako zahvalni liječnicima, medicinskim sestrama, hitnoj pomoći i bolničkom osoblju koji su se brinuli za našeg sina. Sa zahvalnošću u našim srcima dali smo donaciju dječjoj bolnici Joe DiMaggio'.

Podsjetimo, Ivanka Trump i Jared Kushner u braku su od 2009. i imaju troje djece: sinove Thea i Josepha te kćer Arabellu.