Bivši predsjednik zagrebačkog SDP-a, Gordan Maras, na Facebooku je opleo po predsjedniku SDP-a, Peđi Grbinu.

Znate kako znam da Grbina neće podržati Možemo. Jednostavno zato što niti SDP Hrvatske ne vjeruje u njega pa kako će ga onda podržati Možemo. Jeste li negdje čuli da netko iz vodstva SDP-a govori da će Grbin biti premijer? Ja nisam. Niti ćete čuti. Dođe mi ga žao jer su čak i za Bernardića neki to govorili. Za Grbina nitko. Baš nitko’, napisao je.


Inače, Peđa Grbin postao je predsjednik SDP-a u listopadu 2020. nakon što je Davor Bernardić zbog poraza na parlamentarnim izborima u srpnju iste godine napustio čelo stranke. A što se tiče Marasa, on se više ne bavi politikom te je postao poduzetnik, što je otkrio u rujnu 2021. godine.

Gordan Maras je bivši političar
Facebook 

Dragi moji, život je nepredvidiv. Prije nešto više od godinu dana mislio sam da ću još dugo biti u politici, zastupati vas i boriti se za bolju Hrvatsku i Zagreb. Nije ispalo tako. U Hrvatski sabor došli su neki drugi zastupnici koji se danas bore za vas i koji imaju za to vaše povjerenje. Na kratko sam po prvi puta u životu, nakon dvadeset godina rada, bio prijavljen na zavodu za zapošljavanje kao nezaposlena osoba i zahvalan sam što mi je država dala vjetar u leđa da na temelju poslovnog plana i potpore postanem poduzetnik te pokrenem svoj posao. Osjećam se pun energije, željan rada i svjestan da sam na novom početku te da ću napraviti sve što mogu da iskoristim ovu priliku’, napisao je tada i dodao:


‘Saborska mirovina nikad nije bila opcija. Želim raditi. Izazova se nikad nisam bojao i vjeru u sebe nikad nisam gubio. Ukoliko vam je potreban netko tko će vas uputiti u europske fondove, provesti kroz zamršene bankarske procedure financiranja vaših projekata, pomoći savjetom i kontaktom razvoj vašeg poslovanja, slobodno se javite. Izrada weba je u tijeku. Hvala vam na podršci svih ovih godina, nadam se da ću je imati i dalje!’.