Španjolska kraljica Letizia, osim po svojoj ljepoti, poznata je i kao modna ikona pa svjetski mediji nerijetko pišu o njezinim odjevnim kombinacijama. Sada je ponovno oduševila outfitom.

Španjolska kraljica Letizia poznata je kao modna ikona
Profimedia 

Ona i suprug, španjolski kralj Filip VI., bili su na dodjeli Nacionalnih nagrada za inovacije i dizajn. Event je održan u Madridu, a supružnici su se modno uskladili.

Španjolska kraljica Letizia i kralj Filip VI. imaju dvije kćeri
Profimedia 

Svi su gledali u Letiziju koja je zablistala u tamno plavom odijelu, a stajling je uskladila s bordo cipelama i torbicom.

Španjolska kraljica Letizia poznata je kao modna ikona
Profimedia 

Eleganciju je pokazala i prilikom posjeta Hrvatskoj krajem prošle godine, a mnogo su pozornosti privukle i naušnice koje joj je poklonila naša prva damaSanja Musić Milanović kao znak dobrodošlice. Da joj je poklon odlično izabran kraljica je potvrdila već tijekom boravka u Hrvatskoj te ih je nosila u prvoj prilici.

Španjolska kraljica Letizia i naša prva dama Sanja Musić Milanović
SANJIN STRUKIĆ/PIXSELL 

Osim što je nazivaju ikonom stila, kraljicu obožavaju i zbog njezine ljepote te decentnog izražaja. Svojedobno je bila proglašena jednom od 10 najbolje odjevenih žena svijeta. Mnogi ne mogu vjerovati da ima 50 godina jer smatraju da izgleda mnogo mlađe.

Španjolska kraljica Letizia poznata je kao modna ikona
Profimedia 

Inače, prije udaje za Filipa VI. Letizia je u rodnoj Španjolskoj bila uspješna novinarka, a iza sebe ima brak s književnikom i profesorom književnosti Alonsom Guerrerom Perezom. Za španjolskog kralja udala se 2004., a par ima dvije kćeri - Leonor (17) i Sofiju (15).