Premijera predstave ‘Ubojstvo’ okupila je brojne poznate osobe u zagrebačkom HNK-u. Među ostalim, stigao je predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković u pratnji supruge Sonje.

Gordan Jandroković sa suprugom Sonjom na premijeri predstave Ubojstvo
GORAN STANZL/PIXSELL 

Pažnju je privukao upravo Gordan zbog svog izgleda. Naime, političar je imao nešto drukčiju frizuru i bradu nego inače, a moramo priznati da mu novi imidž odlično stoji.

Gordan Jandroković sa suprugom Sonjom na premijeri predstave Ubojstvo
GORAN STANZL/PIXSELL 

Ovo nije prvi put da su Jandroković i supruga snimljeni u zagrebačkom HNK-u. Što se tiče njihove ljubavne priče, par se vjenčao 1994. godine. Sonja, koja je po zanimanju liječnica, oftalmologinja, jednom prilikom je otkrila da su se upoznali u tinejdžerskim danima na ljetovanju.

Gordan i Sonja Jandroković u braku su od 1994.
FILIP HOFER 

Godinama smo ljetovali u Malinskoj na Krku. Uvijek mi je bio zgodan, bio je sportski tip, vrlo dobar rukometaš, samo se zbog fakulteta prestao baviti rukometom. Primijetila sam ga jer je lijepo skakao na glavu u more. Njegova me se vještina odmah dojmila, tako je to s djevojkama od 18, 19 godina. Gordan je uvijek tajanstveno odlazio s mora malo ranije od nas ostalih jer se pripremao za utakmice’, rekla je za Jutarnji list te dodala:

Gordan i Sonja Jandroković u braku su od 1994.
Robert Gašpert 

Jednom smo na nekom moliću slučajno malo više razgovarali i kroz razgovor se zaljubili... Iznenadilo me što je puno čitao, brdo knjiga. Od prvog trena točno je znao što hoće, znao je to i objasniti. I danas je takav. Oduvijek su ga zanimale politika i društvo. Možda smo i pomislili da će to biti ljetna ljubav, no ljetna ljubav se pretvorila u dugu, kvalitetnu... I troje djece'.

Supružnici imaju troje djece - sinove Mihaela i Juricu te kćer Klaru.