Osvanula je stara fotografija hrvatskog političara Ljube Ćesića Rojsa koji danas slavi 65. rođendan. Sad već davne 2006. Rojs je bio na humanitarnom koncertu u zagrebačkom domu sportova. Prije 17 godina s njim je na koncertu pozirao voditelj Robert Knjaz, a sudeći po fotografiji dvojac je bio odlično raspoložen.

Ljubo Ćesić Rojs i Robert Knjaz na humanitarnom koncertu 2006.
Jurica Galoic/PIXSELL 

Inače, Rojs je nedavno snimljen na sprovodu Miroslava Ćire Blaževića na Mirogoju. Političar je iznenadio drukčijim, mršavijim izgledom, a u posljednje vrijeme rijetko se pojavljuje u javnosti.

Ljubo Ćesić Rojs na sprovodu Ćire Blaževića
Jurica Galoic/PIXSELL 

Ljubo je poznat po svojim duhovitim izjavama, a o njegovom privatnom životu ne zna se mnogo. Sa suprugom je u dugogodišnjem braku i zajedno imaju petero djece. Njegove dvije kćeri završile su Ekonomski fakultet, dok je treća je bila na Višoj ekonomskoj.

Ljubo Ćesić Rojs je hrvatski političar
Hrvoje Jelavić/PIXSELL 

Rođen je u mjestu Batin kod Posušja u Bosni i Hercegovini, a u Zagreb se preselio 1984. i počeo raditi kao vozač autobusa, nakon čega je napredovao tijekom Domovinskog rata i stekao čin general bojnika. Dobitnik je 12 odličja iz Domovinskog rata.