Procurile su nove informacije o odnosu princa Harryja i Meghan Markle. Čini se kako im u braku ne cvjetaju ruže. Naime, Meghan je navodno frustrirana i očajna jer se Harry želi preseliti nazad u Veliku Britaniju kako bi se vratio svom starom životu, tvrdi holivudski stručnjak Mark Boardman.

Princ Harry i Meghan Markle u braku su od 2018.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kaže kako vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, koji su odbacili kraljevski život 2020., imaju oprečna stajališta o tome kako bi njihova budućnost trebala izgledati jer Harry čezne za svojim otuđenim prijateljima u Londonu.

Princ Harry i Meghan Markle u braku su od 2018.
Profimedia 

Društveni život princa Harryja značajno se promijenio tijekom proteklog desetljeća. Čini se da se distancirao od svojih prijatelja s fakulteta i nema stalni boravak u Ujedinjenom Kraljevstvu. Za vrijeme posjeta Londonu uglavnom boravi u hotelima i izbjegava javna pojavljivanja. Bez sumnje, princ Harry žudi za svojim starim prijateljstvima’, ispričao je Boardman za časopis OK!.

Princ Harry i Meghan Markle u braku su od 2018.
Profimedia 

S druge strane, Meghan želi da Harry to poglavlje svog života ostavi iza sebe.

‘Meghan voli Harryja, ali želi izvući na vidjelo njegovu bolju stranu. I sasvim su joj jasne uloge koje bi trebali preuzeti zajedno i pokušavaju bolje surađivati na projektima. Ljudi su željni svjedočiti transformiranom Harryju, a ne povratku njegovom prijašnjem životnom stilu tulumarenja, što bi moglo dovesti do neželjene medijske pozornosti’, govori holivudski stručnjak.

Princ Harry i Meghan Markle u braku su od 2018.
Profimedia 

Boardman vjeruje da se Harry učestalo želi vratiti u domovinu zbog svojih snažnih veza s prijateljima iz djetinjstva, ali misli da će princu biti teško uvjeriti svoju suprugu da ‘mu treba malo muškog vikenda u Londonu s nekim starim prijateljima s Etona’.

Princ Harry i Meghan Markle u braku su od 2018.
Profimedia 

On je mlad u srcu, ali ima nekoga tko će ga držati pod kontrolom i podsjećati ga tko je i što bi trebao raditi. U konačnici, on bi stopostotno volio bazu u Londonu i volio bi da je na kraljevskom imanju pa makar to bilo u Windsoru ili nekom od stanova u Buckinghamskoj palači. Ali to se neće dogoditi. London je mjesto gdje su svi Harryjevi pravi prijatelji. Svi koje poznaju u Hollywoodu nisu mu prijatelji’, zaključio je Boardman, napominjući da Meghan želi da Harry bude uz nju, da je podržava, pazi na djecu i da vrati svoj život na pravi put.