Osvanule su stare fotografije Zorana Milanovića, točnije iz 2007. godine. Hrvatski predsjednik je prije 16 godina imao razlog za slavlje – pobijedio je na izborima za predsjednika SDP-a.

Milanoviću je tada najveća podrška bila supruga Sanja Musić Milanović koja je tu noć slavila s njim, a supružnici su zajedno pozirali kamerama.

Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović 2007. godine
Jurica Galoic/PIXSELL 

Njihova ljubavna priča počela je prije više od 30 godina. Par se upoznao na proslavi Nove godine 1991., a ljubav je brzo planula te su već tjedan dana kasnije započeli vezu koja traje do danas. Vjenčali su se 1994. i imaju dva sina – Antu Jakova i Marka.

Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović u braku su od 1994.
Profimedia 

Sanja je 2010. doktorirala na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Do 2011 radila je na fakultetu, a zatim kao epidemiologinja na Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo Andrija Štampar.

Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović u braku su od 1994.
Sanjin Strukic/Pixsell 

U javnosti je poznata i po promoviranju zdravog načina života, zbog čega je više puta gostovala na dnevnicima nacionalnih televizija.

Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović u braku su od 1994.
Profimedia 

Za razliku od brojnih prvih dama, Sanja se nije odrekla svoje karijere, no uvijek je čvrsto stajala uz svog supruga i podržavala njegovu želju da se probija u politici.