Ministar zdravstva Vili Beroš rijetko govori o svom privatnom životu pa mnogi ne znaju tko je njegova supruga niti kako izgleda. Ona se zove Jasminka i po zanimanju je odgojiteljica u vrtiću na zagrebačkoj Malešnici.

Ministar Vili Beroš u braku je sa suprugom Jasminkom
MILAN SABIC/PIXSELL 

Upoznali su se 1992., a vjenčali osam godina kasnije u crkvi svete Katarine u Zagrebu. Beroš je tad bio mladi liječnik na specijalizaciji u Vinogradskoj bolnici, a tamo su se i upoznali. Par je nakon prve zajedničke kave već osjetio frcanje ljubavnih iskri, a njihova ljubav traje i danas.

Ministar Vili Beroš u braku je sa suprugom Jasminkom
SANJIN STRUKIĆ/PIXSELL 

Supružnici imaju dvoje djece - 21-godišnju kćer Lauru i 19-godišnjeg sina Adriana. Kći studira pravo. Također, Jasminka iz prvog braka ima i kćer Lanu (33).

Ministar Vili Beroš u braku je sa suprugom Jasminkom
Saša Novković 

'Moja supruga je izrazito poštena osoba i inzistira da na tim načelima funkcioniramo u obiteljskom skladu. Kaže mi da bih ponekad trebao smiriti svoj južnjački temperament. Iz obiteljskog sklada crpim snagu za daljnji rad. Kći, koja je starija i studira pravo, je blagi kritičar i na tome joj, kao i svim ljudima koji me kritiziraju, zahvaljujem, a sin mi je bezrezervna i najveća podrška', rekao je jednom Beroš za 24sata.

Vili Beroš s obitelji na zagrebačkoj špici
Robert Gašpert Vili Beroš s obitelji

Naše kamere ulovile su ih na Staru godinu, kad je bračni par prošetao zagrebačkom špicom. Snimljeni su i nedavno u zagrebačkom HNK-u na premijeri baleta 'Spartak'.