Unuka Josipa Broza Tita, redateljica Saša Broz, iza sebe ima brak s poznatim glumcem Rankom Zidarićem, zvijezdom serije ‘Naša mala klinika’.

Ranko Zidarić je poznati hrvatski glumac
GRGO JELAVIĆ/PIXSELL 

Razveli su se 2000. nakon šest godina braka te imaju kćer Saru Haas. A da su nakon razvoda ostali u odličnim odnosima pokazala je Saša kad je nekoliko puta na Facebooku posvetila objavu bivšem mužu.

Saša Broz je unuka Josipa Broza Tita
Boris Scitar/PIXSELL 

Tako je 2018. objavila njegovu izjavu koja je mnoge nasmijala.

Ranko Zidarić: ‘Vi žene brijete noge, očekujete princa na bijelom konju, a dobijete konja na bijelom’, napisala je tad.

U ožujku 2020., kad je krenula pandemija koronavirusa, otkrila je kako ju je Ranko iznenadio.

Vezano na novonastalu situaciju i šire; Drage dame ako planirate u skoroj budućnosti nabaviti bivšeg supruga toplo preporučam model koji ja imam - on ostavlja ujutro, diskretno pred vratima trotjednu zalihu hrane i širi asortiman iz apoteke. Zdravi bili’, napisala je.

Inače, Zidarić je od 2007. u braku s dizajnericom Ivanom Uhlik Zidarić, a par ima kćer Zoru.

Ranko Zidarić je poznati hrvatski glumac
Sandra Simunovic/PIXSELL 

Njegova starija kći Sara odlučila je očevo prezime zamijeniti prezimenom svoje pokojne prabake Herte Haas, treće supruge Josipa Broza Tita.

Sara Haas kći je Saše Broz i Titova praunuka
TINO JURIC/PIXSELL 

'Prije dvije godine rekla je da se želi maknuti od tereta mog i Rankovog prezimena te da je odlučila uzeti bakino prezime Haas. Ranko i ja znamo što znači nositi teret poznatog prezimena, njegov je otac glumac Krešimir Zidarić. Podržali smo je jer smo osjetili da joj je došlo prirodno i da to ima smisla', rekla je Saša Broz za Večernji list.