Srpski poduzetnik Bojan Karić bio je u braku s pjevačicom Jelenom Karleušom, no ljubav nije dugo potrajala - u ožujku 2005. razveli su se nakon samo tri mjeseca braka.

Jelena Karleuša i Bojan Karić bili su u braku samo tri mjeseca
BKTV/PRINTSCREEN 

Nakon razvoda od Karleuše biznismen je pronašao sreću s Mašom Karić. Vjenčali su se 2007., a u braku su dobili blizance Teodora i Taru. Karić je sad objavio fotografiju na kojoj pozira sa ženom i djecom u restoranu, a čini se da je obitelj bila odlično raspoložena.

Bojan Karić sa suprugom Mašom i djecom u restoranu
Instagram 

Maša Karić se prije udaje za Bojana prezivala Nikolić, a iako se udala u dobro poznatu obitelj, ni njezina obitelj nije nepoznata. Naime, Mašin pokojni otac čuveni je srpski redatelj i snimatelj Božidar Bota Nikolić, koji je napravio neke od najvećih filmskih klasika.

Maša ima i poznatu sestru - pjevačicu Jovanu Nikolić Mišković, koja se udala za poduzetnika Marka Miškovića, sina jednog od najbogatijih Srbina, Miroslava Miškovića. Njih dvije su jako povezane i velika su podrška jedna drugoj.

Jovana Nikolić Mišković i Maša Karić su poznate srpske sestre
MATEJA STANISAVLJEVIC/ATAIMAGES 

Maša nije samo žena tajkuna Bojana Karića, već i uspješna dama koja je završila magisterij za menadžment u sportu. Ona i suprug, sudeći po objavama na društvenim mrežama, obožavaju putovati svijetom i nerijetko poziraju zajedno.