Bivši predsjednik HDZ-aTomislav Karamarko na svom je službenom Facebook profilu objavio fotografije hrpe smeća koje se navodno nalazi u njegovoj ulici nedaleko od hotela Sheraton u centru Zagreba.

Tomašević je uporan u svom neredu i smradu. Žalosno je da se i mi privikavamo i postajemo ravnodušni. No neki dan me “štrecnulo” pitanje prijatelja iz Ljubljane - Hej što se događa sa Zagrebom? Nikad prljaviji… Što odgovoriti? Evo prizora iz moje ulice, stotinjak metara od Sheratona. Gledam ovo svaki dan već tjednima. Ne bih htio biti otrcan, ali… P.S. tu je i nekakva fotelja. Nadam se, namijenjena Tomaševiću, kreatoru nereda i nerada. Ideološko smeće, materijalizirano kroz ovakve prizore, odredilo je karakter Zagreba i cijele Hrvatske. Do kada…?’, napisao je.

Tomislav Karamarko je bivši predsjednik HDZ-a
Davor Javorovic/PIXSELL 

Komentara ispod njegove objave nije nedostajalo. Inače, Karamarko je od 2015. u braku s Anom Karamarko, a par je iste godine dobio kćer Katarinu.

Ana i Tomislav Karamarko imaju kćer Katarinu
STORY ARHIVA 

Bivši predsjednik HDZ-a je ranije bio u braku s Enisom Muftić, od koje se razveo 2011. godine. U braku su dobili sina Martina i kćer Lanu.