Prije nekoliko dana bila je godišnjica ruske invazije na Ukrajinu, a tim povodom objavljen je dokumentarac ‘Godina’ ukrajinskog novinara Dmitra Komarova.

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski u dokumentarcu predviđa da će u jednom trenutku doći do pucanja u Putinovu vodstvu, što će potaknuti saveznike ruskog predsjednika da se okrenu protiv njega.

Znam tko će na kraju ubiti Putina, to će biti netko iz njegova najužeg kruga bliskih savjetnika’, izjavio je Zelenski i dodao:

Tada će mesožderi pojesti mesoždera. To je vrlo važno i trebat će im razlog da to opravdaju. Sjetit će se riječi Komarova, Zelenskog... Sjetit će se naših riječi. Naći će razlog da ubiju ubojicu. Hoće li uspjeti? Da. Kada? Ne znam’.

Volodimir Zelenski je ukrajinski predsjednik
Profimedia 

Inače, Putin se nedavno obratio naciji i svijetu te je u svom govoru optužio Ukrajinu da je pokrenula rat. Dočekan je glasnim aplauzom, a pažnju je privuklo njegovo lice.

Vladimir Putin je ruski predsjednik
Profimedia 

Naime, već se neko vrijeme priča da se kontroverzni političar podvrgnuo plastičnim operacijama pomlađivanja i zatezanja lica, a njegov govor samo je potaknuo nova šuškanja o estetskim zahvatima.