Srpski predsjednik Aleksandar Vučić više puta se našao u fokusu javnosti zbog svojih bizarnih objava, a mi smo se prisjetili njegovih najboljih trenutaka.

Aleksandar Vučić je srpski predsjednik
M.A./ATAImages/PIXSELL 

Pokazao je kako pravi palačinke

Vučić je nedavno objavio video na kojem pravi palačinke.

Ovo je moj pokušaj priprema za doček velikog broja gostiju iz inozemstva za sutrašnji vinski sajam. Ova priprema neće doprinijeti mojoj fizičkoj kondiciji i izgledu, ali sam sretan, svakako’, napisao je.

Ja volim s pekmezom, ljudi vole s čokoladom, ali ako ima šljive, šipka, to je najbolje. Ova će biti doktorska. Ova je dosad najbolja. Opet nisam pogodio oblik, ali nema veze. Smiju mi se svi. Nekada sam Danilu i Milici pravio palačinke i oni su voljeli da budu što deblje’, rekao je dok je demonstrirao svoje kulinarske vještine.

Sam tumarao praznim hodnikom

Srpski predsjednik je u listopadu snimljen u Pekingu kako prije sastanka zamišljen i sam tumara praznim hodnikom, a video je postao hit na društvenim mrežama. Vučića je u jednom trenutku kratko prekinula jedna žena koja ga je pitala želi li čaj, no on je odbio.

Ode u Peking na summit, svatko normalan bi razgovarao s drugim liderima, jedino ovaj naš luta sam po hodnicima’, jedan je od komentara na društvenoj mreži X (donedavno Twitter).

Usred emisije prišao mu muškarac s porukom

Političar je krajem veljače gostovao na RTS-u gdje je komentirao aktualna zbivanja. U jednom trenutku je, usred emisije, Vučiću prišao član osiguranja, predao mu papir i pokazao poruku na mobitelu.

@ludnicabalkan#vucic#rts#rts1#uzivo#live#news#fyp♬ original sound - Ludnica Balkan

Je li nešto mnogo važno?’, upitao je Vučića voditelj emisije Zoran Stanojević.

Jest, važno je’, rekao je Vučić i dodao da se radi o presudi prizivnog suda o potvrđenoj kazni od godinu dana zatvora za nekadašnjeg ministra uprave i lokalne samouprave Ivana Todosijevića.

Jeo je višnje nožem i vilicom

Vučić se jednom prilikom našao u središtu pozornosti zbog onog što mu je bilo u tanjuru.

Došao sam na Oblačinsko jezero. Spremili su nam lijep, pravi domaćinski, srpski doručak. Ove višnje, oblačinske, koje vidite ispred mene, služe samo da zamaskiraju ono što sam stvarno jeo, a to vidite u kutu druge fotografije. Ne vrijedi, nikako da steknem europske manire’, napisao je.

Aleksandar Vučić je srpski predsjednik
Instagram 

Komentara na Twitteru tad nije nedostajalo, jer korisnike je zanimalo zašto Vučić jede očišćene višnje nožem i vilicom.

U kojoj fazi obroka se jedu ove čišćene višnje? Prvi put vidim’, ‘Možda su mu zubi slabi...’, ‘Voli mrcvariti’, pisali su.

Našalio se na vlastiti račun

Srpski predsjednik nasmijao je pratitelje kad je objavio snimku koja je nastala prije njegovog sastanka s grčkom predsjednicom Katerinom Sakellaropoulou koja je tad boravila u Beogradu. Tijekom dana su organizirani svečan doček i večera, a Vučić je prije toga svratio u kuhinju u kojoj su se pripremala jela.

U jednom trenutku nije mogao odoljeti pa je probao jedno od jela pripremljenih za večeru.

Poslije se pitam zašto sam debeo.. pred svečanu večeru s Katerinom Sakellaropoulou’, napisao je u opis videa.