Sinoć je u zagrebačkom kazalištu Vidra premijerno uprizorena predstava ‘Mi tu samo spavamo’, autora Zdravka Odorčića, u režiji Ištvana Filakovića. Predstavu nije propustio ni Jakov Kitarović, suprug bivše hrvatske predsjedniceKolinde Grabar-Kitarović.

Jakov Kitarović na premijeri predstave 'Mi tu samo spavamo'
John Pavlish 

Na premijeru je stigao bez Kolinde, a nasmijano je pozirao s glumicom iz predstave Nadijom Cvitanović te s redateljem Brankom Ivandom i njegovom suprugom Lidijom.

Jakov Kitarović na premijeri predstave 'Mi tu samo spavamo'
John Pavlish 

Premijeri su nazočile brojne poznate ‘face’: glumice Mirela Brekalo, Matija Prskalo, Nada Rocco, glumci Zlatko Ožbolt, Roko Sikavica, Alen Šalinović, pjevačica Sanja Doležal, redatelji Branko Ivanda i Andrija Mardešić, dramski pisac i glazbenik Mate Matišić, dizajneri Nataša Mihaljčišin, Loredana i Tomislav Bahorić, illustrator i redatelj Milan Trenc…

Lidija Ivanda, Ištvan Filaković, Ksenija Marinković, Duško Valentić, Zoran Šimunić, Nadia Cvitanović, Zdravko Odorčić, Robert Kurbaša na premijeri predstave 'Mi tu samo spavamo'
John Pavlish 

Inače, Jakov Kitarović nedavno se također pojavio na eventu bez Kolinde. Naime, bio je na reviji brenda Duchess Snježane Schillinger. Pozirao je sa Snježanom noseći tamno odijelo i bio je odlično raspoložen.

Jakov Kitarović na reviji brenda Duchess
SANJIN STRUKIĆ/PIXSELL 

Podsjetimo, Jakov i Kolinda upoznali su se 1989. još u studentskim danima, a ona je jednom prilikom otkrila da se prvi susret dogodio na jednoj zabavi za Novu godinu.

Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović u braku su od 1996. godine
IGOR KRALJ/PIXSELL 

Vjenčali su se 1996. u Bakru u crkvi Svetog Andreja te imaju dvoje djece. Kći Katarina rodila se 2001., a sin Luka dvije godine kasnije.