Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVAKO IZGLEDA ŠEKSOVA KĆI: Postala je predsjednica Općinskog suda, uz nju se veže jedan skandal

Zrinka Šeks-Poštić je 2019. postala predsjednica Općinskog suda u Osijeku.

 Vladimir Šeks je poznati hrvatski političar Izvor: Slavko Midzor/PIXSELL

Vladimir Šeks (80) jedan je od najpoznatijih hrvatskih političara, a mnogima je zanimljiv njegov privatni život, kao i djeca. Naime, Šeks je s bivšom suprugom Marijom dobio dvoje djece – sina Domagoja i kćer Zrinku. Domagoj je preminuo 2005. u indijskoj pokrajini Goi. Što se tiče Šeksove kćeri Zrinke Šeks-Poštić, ona je 2019. postala predsjednica Općinskog suda u Osijeku i ima dvoje djece - kćer Ivu i sina Tomislava.

 Vladimir Šeks ostao je bez sina i supruge Izvor: STORY ARHIVA

I dok Šeksovu unuku Ivu često viđamo u javnosti jer s njim redovito gleda predstave u zagrebačkom HNK-u, njegovu kćer Zrinku gotovo nikad ne viđamo. Ipak, kamere su je ‘ulovile’ prije nekoliko godina u jednom zagrebačkom hotelu kad je podržala oca na promociji njegove knjige ‘Državni udar’.

 Zrinka Šeks-Poštić je kći Vladimira Šeksa Izvor: MARKO LUKUNIĆ/PIXSELL

Zrinka se našla u središtu skandala prošle godine kad je Nacional objavio da je posjetila predsjednika Vrhovnog suda, Radovana Dobronića, kako bi pokušala izvršiti dodatni pritisak na predsjednika Županijskog suda u Osijeku, Zvonka Vrbana.

 Zrinka Šeks-Poštić je kći Vladimira Šeksa Izvor: MARKO LUKUNIĆ/PIXSELL

‘Ovo je Šeksovo djelo, njegova ‘igranka’ uoči novih izbora za predsjednika Suda. On na svaki mogući način pokušava utjecati na taj proces i progurati svoje poslušnike. U ovom mandatu to bi trebao biti netko lojalan, netko tko će ‘čuvati’ mjesto predsjednika dok uvjete za kandidaturu ne stekne njegova kći Zrinka Šeks-Poštić, koja ima ambiciju prebaciti se s Općinskog na Županijski sud. Današnji predsjednik Zvonko Vrban u tome mu predstavlja prepreku’, tvrdio je jedan od iznimno dobro upućenih sugovornika iz Osijeka, piše Nacional.

Povezane Vijesti