Tomislav Karamarko je od 2015. u braku s Anom Karamarko, a par je iste godine dobio kćer Katarinu. Bivši predsjednik HDZ-a iza sebe ima brak Enisom Muftić, od koje se razveo 2011. godine. U braku su dobili sina Martina i kćer Lanu.

Ana i Tomislav Karamarko imaju kćer Katarinu
STORY ARHIVA 

I dok je Lana Karamarko poznata hrvatskoj javnosti te je dosad davala intervjue, njezin brat Martin pravi je misterij. Nije poznato čime se bavi, a zaključao je svoj profil na Instagramu na kojem ima nešto manje od 500 pratitelja. Lana je sredinom kolovoza objavila fotografiju na kojoj pozira s ocem, bratom i sestrom Katarinom.

Tomislav Karamarko s djecom
Instagram 

To joj nije prvi put da pozira s bratom. Ranije su se fotografirali u Londonu, gdje Lana živi i radi, a tamo je i diplomirala. Prije odlaska u London, u Zagrebu je studirala na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta.

Lana Karamarko je kći Tomislava Karamarka
Instagram 

'Nakon završenog preddiplomskog studija u Hrvatskoj, odlučila sam se za London jer me zanimao studijski program Luxury Brand Management koji u Hrvatskoj nije dostupan u obliku diplomskog studija. U Londonu sam studirala na sveučilištu Regents. Studij je bio izuzetno zanimljiv, koristan i omogućio mi je da se specijaliziram za tu industriju. S obzirom na situaciju s koronavirusom, dio studija odvijao se online. Nedavno sam i diplomirala', ispričala je u listopadu 2021. za Mixer.hr.