Bivši premijer Ivo Sanader, koji je trenutačno iza rešetaka zbog brojnih korupcijskih afera, ima dvije kćeriPetru i Brunu koje je dobio sa suprugom Mirjanom

Petra i Bruna Sanader 2013 na suđenju svom ocu
MARKO LUKUNIC/PIXSELL 

Sada su osvanule 13 godina stare fotografije Sanaderovih kćeri. Njih dvije snimljene su u studenom 2013., dok su u centru Zagreba dolazile na suđenje ocu za slučaj Fimi media.

Petra i Bruna Sanader 2013 na suđenju svom ocu
MARKO LUKUNIĆ/PIXSELL 

Nosile su kaput i čizme tu su bile odlično raspoložene, a s njima je šetao poznati odvjetnički par Jadranka Sloković i Čedo Prodanović.

Petra i Bruna Sanader 2013 na suđenju svom ocu
MARKO LUKUNIC/PIXSELL 

Inače, Petra Sanader je glumica i scenaristica te već 15-ak godina živi u New Yorku. Tamo se preselila nakon što je 2008. diplomirala na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu sa svojim tadašnjim dečkom, glumcem Andrejem Dojkićem.

Petra Sanader bila je u vezi s Andrejem Dojkićem
GRGO JELAVIC/PIXSELL 

Dramu i uhićenje svog 'Ćaće' pratila je iz Amerike i rijetko kada posjeti Hrvatsku. Mnogi ne znaju da se starija Sanaderova kći okušala u manekenskoj karijeri, a uz pomoć društvenih mreža promovirala je svoj lik i djelo, no danas je to davna prošlost. Petra više nema društvene mreže, a o razlozima gašenja istih možemo samo nagađati.

Petra Sanader je starija kći Ive Sanadera
MARKO LUKUNIĆ/PIXSELL 

Što se tiče Brune Sanader, ona je liječnica i živi u Londonu te je udana za poduzetnika Vedrana Vukadinovića, sina Dragana Vukadinovića, bivšeg nogometaša Zagreba. Bruna i Vedran upoznali su se u zagrebačkoj IV. gimnaziji, a vezu su započeli 2010. kad su oboje bili studenti.

Bruna Sanader i Vedran Vukadinović vjenčali su se na Hvaru
STORY ARHIVA 

Vjenčali su se 2019. na Hvaru, a Ivo Sanader nije bio na svadbi jer je u to vrijeme bio u Remetincu te nije tražio dopuštenje za odlazak na vjenčanje.

Bruna Sanader i Vedran Vukadinović vjenčali su se na Hvaru
Ivo Cagalj/PIXSELL 

Od toga je odustao nakon što je saznao da bi na ceremoniji morao biti nazočan u pratnji najmanje trojice pravosudnih policajaca. Brunu je do crkve dopratila starija sestra Petra.

Bruna i Petra Sanader su kćeri Ive Sanadera
Ivo Cagalj/PIXSELL 

Bruna je u lipnju rodila sinaRafaela, a vijest je potvrdio Sanaderov prijatelj Luka Bebić.

'Istina, rođen je mali Rafael, prije desetak dana, u Engleskoj, sve je prošlo dobro koliko znam', rekao je početkom srpnja za 24sata.